– På oppdrag fra Gud

Kanye West sier han er på denne jorda for å hjelpe menneskeheten inn i en ny tidsalder.

Mannen bak fjorårets album Yeezus sier i et ferskt intervju at det ikke er noe poeng i å tvile på han – han er nemlig på oppdrag for ingen ringere enn Gud.

– Ikke tenk på hva jeg sier eller hvordan jeg sier det. Se på hva jeg sier, og hva som er hensikten min. Du vil ikke gå mot kreftene. Jeg jobber på et oppdrag, og det er et oppdrag fra Gud.

– La meg gjøre det helt klart  hvorfor jeg er her. Jeg er for å hjelpe. Jeg kommer til å bruke alle velsignelsene jeg har fått, sa den nygifte rapperen i et intervju med radiokanalen Power 106 denne helgen, ifølge Digital Spy.

Rapperen, som i vår måtte avlyse sin planlagte Oslo-konsert og flere andre turnéstopp fordi sceneriggen hans er for krevende for de fleste arenaer, sa også at han er klar for å ta menneskeheten med inn i en ny æra.

– Vi er på vei inn i fremtiden. Jeg skal være ankeret.

West har tidligere sammenliknet seg selv med Steve Jobs, Andy Warhol, Nike, Google og Tupac – for å nevne noen.

Se hans beste rants fra 2013 her:


West er ikke bare kjent for stor musikk og store ord. Han har også vært ute i hardt vær de siste årene. Han er blant annet dømt for vold mot en fotograf, og har fått kritikk for å ha brukt den kontroversielle sørstatsflagget på t-skjortene sine og anklaget for både antisemittiske utsagn og å gjøre narr av folk med sykdommen Parkinson.