M83-konkurransen trukket

M83 solgte ut forrige konsert i Oslo, og tirsdag er det ny sjanse til å se fransk drømmepop. DENNE KONKURRANSEN ER NÅ TRUKKET.

DENNE KONKURRANSEN ER FERDIG, OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

M83 har vokst seg store siden den spede starten på den franske rivieraen i 2001, og har smeltet mangt et musikkelskende hjerte med sin blanding av elektronika og indie. Det kommersielle gjennombruddet kom i fjor med albumet Hurry Up, We’re Dreaming og den svært pene singelen “Midnight City”.

Sist gang M83 var i Norge var på årets Hove-festival der konserten led litt under at alle skulle se fenomenet Skrillex i stedet, men når nå bandet kommer til Oslo og Sentrum Scene er det som hovedattraksjon. Forrige gang M83 spilte i Oslo solgte de ut samme sted, så man kan forvente god stemning også denne tirsdagskvelden.

Du kan vinne billett til deg og en venn, og for å delta i konkurransen trenger du bare å skrive M83 i emnefeltet i en mail, legge ved fullt navn, og sende alt sammen til oss via p3musikkonk@nrk.no. Vi gjør det for enkelt for dere, men det er kun fordi vi er glade i dere. Alle som en.

Merk at det er fri aldersgrense på galleriet på Sentrum Scene denne kvelden, så her kan også de under 18 delta. Support på denne konserten kommer fra norske Anana som har vært nominert til Årets Urørt her i P3.

Sjekk videoen til låten “Steve McQueen” under.