Sandra Lyng feat. Temur - "Bungalow"
Terningkast 3

Sommerflørt anno 2017

Sandra Lyng + Temur = romantisk, reggae-inspirert pop.

uten-navn

Denne gangen er det rapperen Temur, kjent som den ene halvdelen av duoen bak den svært fengende sommerhiten «Fy Faen» sluppet tidligere på våren.

Låta settes i gang av en avslappende, reggae-inspirert beat før Temur setter i gang å rappe om at han ikke bare er noen sommerflørt med en vokal som gir Unge Ferrari-vibber. Ikke verst. Så får vi en liten nostalgisk referanse (type sommer 2005) i det Sandra og Temur synger «ringe opp når du får tid» i samme melodi som sin forgjenger. Artig.

Det bygger seg gradvis opp til refrenget og mer strandfest-kontekst med dansbare rytmer og dessverre nok en gang bruk av EDM-saksofonsolo. Tekstlig går det forøvrig i «Når sola går ned/så tar du meg med i kveld/dans med meg lalala/syng med meg nanana» som etter et par runder blir ganske så mettende.

Temur redder likevel denne låta ved å tilby frisk variasjon så «Bungalow» ikke forsvinner helt inn i havet av tilnærmet identiske låter med gitarklimpring og elektroniske lydelementer som begynner å samle seg i Sandras bagasje. Resultatet er en helt grei poplåt med en tydelig agenda om å befinne seg på samtlige Music Angels ved strandkanten framover.

Yordana Lieng Jakobsen

Se hvor godt Sandra Lyng kjenner seg selv på internett hos P3 Christine her: