Sondre Justad til P3 Gull

Ny dag, nytt artistslipp til P3 Gull 29. november. I dag: En nordnorsk stemme som rørte nasjonen med en coverlåt.

Hver dag denne uken slipper vi et nytt navn som skal sørge for musikalsk høytid under prisutdelingen 29. november. Marit Larsen, Gabrielle, Highasakite og Team Me er annonsert fra før av.

Les alt om P3 Gull! 

Nordnorsk popkomet med covertalent

I dag har vi gleden av å føye et nordnorsk alibi til buketten av liveartister som finner sted under P3 Gull.

Sondre Justad (24) fra Lofoten markerte seg som en svært lovende artist allerede med den fengende singelen “Nu har du mæ” tidlig i sommer. Men det var først med hans særegne versjon av Sam Smiths “Stay With Me” – “Bli hos mæ” – live hos Christine at han for alvor krøp inn i P3-lytternes hjerter.

“Bli hos mæ” ble umiddelbart overstrømmet med ros fra radiolyttende unggutter såvel som eldre damer, sangen ble A-listet på P3 og vi gjorde en finfin P3 Spanderer med Sondre, som du kan se øverst i saken.

Følg med på disse sidene og hør Christine på P3 mellom 13.00 og 15.00 i morgen for å få med deg ukens siste artistslipp til P3 Gull!

Sondre Justad – “Nu har du mæ”:

P3 Gull-nominerte offentliggjøres 5. november

I fjor fikk blant andre Karpe Diem og Röyksopp pris, mens Kvelertak, Nico & Vinz og Emilie Nicolas skapte twitterstorm og gåsehudfremkallende øyeblikk med sine opptredener.

5. november offentliggjøres alle de nominerte under forfesten på Parkteatret i Oslo, der du kan være med og lade opp til moroa med liveopptredener fra Kaveh, Kråkesølv, Frk. Fryd og Gabrielle.

Les mer: Bli med på P3 Gull-forfest! 

Følger du med på P3s Instagram– eller Facebook-konto vil det komme lignende hint om de neste dagenes slipp.

Gjetter du riktig, er du med i trekningen om billetter til P3 Gull!

Se P3 Gull-showet fra i fjor: