– Stor fan av Skrillex

Areosmiths Steven Tyler vil lage soloalbum med Deadmau5 og sier han er stor fan av Skrillex.

Det amerikanske heavyrock-bandet Aerosmith er igjen på høyden og skal i sommer turnere med sitt siste album, Music From Another Dimension.

Steven Tyler sier han har lyst til å gjøre noe helt nytt og planlegger å gi ut et soloalbum med elektronika i 2014. Foto: NTB Scanpix /  Ray Tamarra, AFP.
Steven Tyler sier han har lyst til å gjøre noe helt nytt og planlegger å gi ut et soloalbum med elektronika i 2014. Foto: NTB Scanpix / Ray Tamarra, AFP.

I forkant av utgivelsen var det en del drama knytta til vokalist Steven Tyler og hans forhold til bandet. Men nå skal alt være tilbake i fine former.

– Noe veldig annerledes

Rockevokalisten har imidlertid en kreativ åre som får ham til å se lenger enn til sitt gamle band og vurderer å lage et soloalbum med helt andre musikalske preferanser.

I 2014 kan det komme til å dukke opp et album der Tyler lefler med elektronika.

–  Jeg klør etter å gjøre noe som er veldig annerledes, sier han i et intervju med Rolling Stone.

– Aerosmith har aldri vært bedre, men vi er ferdige med det albumet. Det var et alle-for-en-og-en-for-alle-skive, men jeg har hjertet mitt i greier som er langt rarere, forteller han.

–  Jeg har vært interessert i elektronika helt siden jeg hørte på Stockhausen i 1965, så jeg har en masse rar musikk jeg har lyst til å gjøre noe med.

Lunch med Deadmau5

Steven Tyler ga i 2011 ut soloalbumet (It) Feels So Good. Foto: Promo.
Steven Tyler ga i 2011 ut soloalbumet (It) Feels So Good. Foto: Promo.

I intervjuet avslører Tyler at han har spist lunch med Deadmau5 og at han er en stor fan av Skrillex.

–  Det er så mye bra musikk der ute. Jeg er stor fan av Skrillex og var i lunch med Deadmau5. Han har noen utrolig ideer til sin neste turné. Det han skal gjøre satte meg helt ut, sier Tyler.

–  Han er en fyr som gjør tingene sine alene, han får alle pengene sjøl når han tar på seg «musehodet», så han har en haug med penger. Han vet hva han driver på med og er fortsatt relevant, så det var et uvirkelig måltid.

Steven Tyler har tidligere gitt ut tre soloalbum, med (It) Feels So Good fra 2011 som det siste.

Det er ikke kjent når det nye soloalbumet kommer ut, men Tyler sier at han ønsker å begynne å skrive på ting i januar og holde på med det fram til mars.

–  Jeg har lyst til å utforske ting – jeg har skikkelig lyst til å ta noen sjanser og gjøre noe solo, forteller Steven Tyler.

Steven Tyler, «(It) Feels So Good»: