Scenefall, hjernerystelse og Donald Trump – dette vil kjendisene helst glemme fra 2019

2019: Hvilken kjendis husker så lite fra 2019 at han må ha med fotograf hvor enn han går? Heldigvis husker resten av gjengen hva de helst vil glemme fra året som har vært.

Kanskje vil du helst glemme at du dro på 2019s kleineste Tinder-date, kanskje angrer du på at du ikke brukte stemmeretten i kommunevalget, eller vil du helst bare glemme at Donald Trump fortsatt er president?

Vi spurte rød løper-gjestene i forkant av P3 Gull hva de helst vil glemme fra året som har vært. Dette svarte de:

Line Elvsåshagen

Line Elvsåshagen ankom i kjent stil: i pastellfarger på rød løper. Foto: Jonas J. Tomter, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

FNs klimarapporter. Jeg blir mer og mer deprimert. Temperaturen stiger, korallrevene dør, og klimakrisen blir verre og verre. Jeg er også dritlei Donald Trump, svarer TV-personligheten.


Kjartan Lauritzen

Artisten Kjartan Lauritzen med kjæresten Randi Sognnæs Aamot på rød løper før P3 Gull 2017. Foto: Xueqi Pang, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Kvelden min på Landmark for to uker siden. Eirik Ås hadde konsert, og jeg ble overstadig berusa. Det skjedde ikke noe galt, men var bare jævlig flaut, sier artisten som egentlig heter Per Áki Sigurdsson Kvikne.


Jenny Skavlan

Jenny Skavlan på P3 Gull 2019. Foto: Jonas J. Tomter, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Bompengesaken har vært skurrete. Spesielt slagordene deres. «Bom er dum» er lite kreativt. De irriterte meg ekstra mye med tanke på alt annet som skjer i verden, sier programleder Skavlan.


Daniel Kvammen

Daniel Kvammen på P3 Gull i 2018. Foto: Xueqi Pang, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Altfor mye. At Jørgine ikke vant «Skal vi danse». Det var det dummeste jeg har vært med på, sier artisten.


Fay Wildhagen

Artist Fay Wildhagen. Foto: Jonas J. Tomter, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– At katten min Moses ble syk og var i sjokk. Også har jeg følt på litt stress. Så jeg håper å gå inn i det nye året med lave skuldre, sier musikeren.


Ella Marie Hætta Isaksen

ISAK på P3 Gull 2019. Foto: Jonas J. Tomter, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Jeg har falt på scenen én gang i mitt liv, og det var i 2019. Det skjedde i Alta for over en måned siden. Jeg skulle vise frem hvor bøyelig jeg var i ryggen, men så ramla jeg baklengs. Det var pinlig. Men greit at det skjedde, for da var det gjort, sier artisten som legger til at hun fortsatt har litt vondt i ryggen.


Chirag Rashmikant Patel

Chirag var ikke særlig høy i hatten da han måtte om bord i astronauthjulet i 2016. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Da jeg sto på scenen så trodde jeg at det jeg aller helst ville glemme var Magdi (den andre halvdelen av rapduoen Karpe, jour. anm) som skulle opp på et oppblåsbart fly. Jeg trodde at det aldri skulle gå, men i etterkant så er det jeg husker best, for det var så gøy, sier rapperen.


Adelina Ibishi

Adelina Ibishi fikk hjernerystelse. Foto: NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– På et personlig nivå vil jeg gjerne glemme at jeg fikk hjernerystelse etter jeg slo hodet mitt da jeg så etter godteri i et skap. Det endte med at jeg ble sykemeldt i to uker.

– Jeg vil også glemme hele Donald Trump-Kanye West-Asap Rocky-twitterutvekslingen, sier den nye programlederen i P3morgen.


Mutasim Ahmed

Mutasim Ahmed fikk heldigvis hjelp fra Cengiz Al da ha glemte hva han skulle si i klima-appellen. Her sammen med Adam Ezzari fra Andregenerasjonen på rød løper i 2018. Foto: Xueqi Pang, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Jeg skulle holde appell under «Klimabrølet», men glemte hva jeg skulle si. Jeg begynte å lagge så sykt, og det har jeg tenkt på lenge i ettertid. Det var så vondt, og jeg hadde øvd som bare det. Dessuten bryr jeg meg veldig mye om miljøet, og tenkte at det var nå jeg skulle vise det. Jeg ble helt satt av alle menneskene som var der, sier radioprofilen.

Det var mellom 6000 til 8000 mennesker som deltok på «Klimabrølet» i Oslo.


Amalie Olsen

Amalie Olsen er kjent fra Youtube. Her sammen på rød løper med Adrian Sellevoll. Foto: Helene Mariussen, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Stavernfestivalen var det verste. Jeg var for full og pratet med mange folk jeg ikke kjente. Jeg husker egentlig ikke så mye, sier youtuberen som nylig viste frem den nye realitykjæresten sin.


Frank Kjosås

Frank Kjosås i 2016. Foto: Ole Gunnar Onsøien, NTB Scanpix

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Et bad i berusa tilstand i Nord-Norge i sommer. Det var utrolig flaut, for jeg stupte uti vannet, og det var kjempekaldt. Jeg kom meg nesten ikke opp igjen, og det tok akkurat lang nok tid til at det ble flaut, sier skuespilleren.


Vilde Iris Hartveit Kolltveit

Iris (til venstre), her sammen med Skaar, er Årets Urørt og sang under P3 Gull 2019. Foto: Jonas J. Tomter, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Donald Trump generelt. Han kutter jeg vekk fra alle minnene mine, svarer artisten.


TIX

TIX sammen med Vidar Villa på rød løper, Foto: Jonas J. Tomter, NRK P3

Hva vil du helst glemme fra 2019?

– Jeg husker ikke noe fra 2019 i det hele tatt. Det er derfor jeg har med meg kameramann hele tiden, sier russelåtskriveren.

LES MER: