– Det har vært en guttedrøm hele livet!

Staysman&Lazz er klare for Rådhusplassen 20.juni.

Den 20. juni er det klart for årets største utendørs musikkfest i Oslo. The Foo Conspiracy, The Main Level og Jaa9&OnklP er allerede bekreftet til Rådhusplassen, og i dag ble det klart at Statsman&Lazz og Katastrofe er booka til det store showet i Oslo.

Les også: Live Nelvik og Atle Pettersen leder showet på Rådhusplassen

Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen har holdt koken som Norges partyband nummer én siden 2009. Spesielt Stian, eller Staysman, har gjort seg godt kjent i rampelyset etter han deltok i Paradise Hotel, og etter han gjorde en uforglemmelig opptreden i bar overkropp i MGP sammen med partneren sin med låta En godt stekt pizza.

– Jeg synes det er helt fantastisk fett å få muligheten én gang til. I fjor tenkte jeg at dette er “once in a lifetime”, det har vært en guttedrøm hele livet. Det er så deilig nå, nå kan man kanskje slappe litt mer av og nyte øyeblikket, sier Staysman i dagens Topp 20-sending på NRKP3.

Staysman & Lazz var blant forårets mest streamede artister sammen med navn som DJ Broiler og Nico & Vinz. Det er altså ingen tvil om at mange kommer til å synge med på låtene under VG-lista Topp 20.

Her er de andre artistene som foreløpig er bekrefta til VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen
The Foo Conspiracy

The Main Level

Jaa9 og OnklP

Marcus & Martinus

Vinn drømmedag i Oslo

Har du lyst til å se Staysman&Lazz og en masse andre rå folk rocke Rådhusplassen? Med en god dose kreativitet fikser vi det for deg! Du kan vinne reise og opphold, og vi holder av plasser på første rad til deg og din beste venn.

Slik kan du vinne drømmedag på Rådhusplassen