– Tar du 500 selfies?

P3morgens reporter, Line Elvsåshagen, møtte popidolet Austin Mahone på en båt i Oslofjorden. Se daten her!

– Hi, Austin Mahone… Hi, dawg… My name is Line. Nice to meet you.

P3morgens blomsterbarn og reporter, Line Elvsåshagen, øver for seg selv utenfor The Thief i Oslo. Om en liten halvtime skal hun møte den amerikanske artisten Austin Mahone – som er på besøk i Oslo for å opptre under kveldens VG-lista Topp 20-konsert.

Se videoen fra da Line møtte Austin øverst i saken!

Elsker Norge og jentene

I hovedstaden har sommeren for lengst kommet, men i går skiftet været mellom regn og sol. Det stoppet likevel ikke popstjerna for å møte P3 og ta en båttur i Oslofjorden.

– Jeg har bare vært her i noen timer, men så langt elsker jeg Norge. Alle jentene her er så pene, forteller 18-åringen til P3.

Artikkelen fortsetter under bildet.

P3 ble med Austin Mahone på båttur i Oslo. Foto: Mina Knudsen, NRK P3
P3 ble med Austin Mahone på båttur i Oslo. Foto: Mina Knudsen

Mahone kom kledd i jeans, hvit t-skjorte og helt nye sko, laget av krokodilleskinn. Han er cool, hyggelig og synger mens han går mot båten. Han smiler mye og det ser ut til at han koser seg i sola, som endelig viser seg igjen.

Les også: Dette må du vite før VG-lista-konserten | – Herregud jeg kan ikke tro det | Kan bli publikumsrekord

Se Austin gjette norske kjendiser nederst i saken.

Utenfor hotellet har det allerede samlet seg over 50 jenter som roper «Austin, Austin, Austin», og hyler etter popartisten.

I likhet med Justin Bieber ble Austin oppdaget på Youtube da han og en kompis tilbake i 2011 la ut videoer. Nå, tre år senere, har han flere millioner følgere på sosiale medier og monsterhiten “Mmm Yeah” runger ut av radioene verden over.

Du liker ikke å bli sammenlignet med Justin Bieber, gjør du?

– Han er veldig suksessfull, så det er jo flatterende. Men samtidig er jeg meg selv og jeg prøver å vise verden min musikk.

Nyter oppmerksomheten

I kveld stå han på scenen under Nordens største gratiskonsert på Rådhusplassen i Oslo – og tilskuertallet er som regel mellom 50 000 og 100 000. At flere tusen hylende ungjenter vil ha en bit av han – ser han derimot ikke på som et problem.

– Det er topp, jeg nyter det. Jeg er en 18 år gammel gutt – så jeg elsker det.

Han lover også at det kommer til å bli show under kveldens konsert. Dansinga som du kanskje har sett i musikkvideoene “What About Love” og “Mmm Yeah” får du også se i kveld. Han mener nemlig at det er viktig å underholde publikum.

– Du er skikkelig flink til å danse. Tror du jeg er flink?

– Det får vi se på. La oss danse litt, sier Austin.

Se Austin lære Line sine favoritt dansetrinn øverst i saken.

Selfiekonge

På Instagramkontoen hans har han over fire millioner følgere – og bildene er ofte av ham selv. Line fikk derfor opplæring av han til å ta den perfekte selfie.

– Jeg bruker sosiale medier til å kommunisere med fansen. Det er min måte å gi litt tilbake til dem på, sier han og fortsetter:

– Det som er viktig er at du tar 500 bilder. Da får du alltid ett bra, gliser han.

– Tar du 500 bilder?!, roper Line overrasket.

Se Austin Mahone gjette hvem Ronny Brede Aase, Sophie Elise og kong Harald er:

Har du ikke mulighet til å komme på Rådhusplassen? Fortvil ikke. Du kan nemlig oppleve alt på NRK3 klokka 19.55, NRK1 klokka 20.45 eller følge med på P3.no.

Her kan du se alle artistene som skal spille i kveld.

Elsk oss på Facebook!