Urørtfinalistene er klare!

Etter en uke med dueller har publikum stemt frem fire verdige finalister til Urørtfinalen.

Gjennom fire nervepirrende dueller har åtte artister blitt til fire finalister den siste uken! Kald Flamme, Hanne Mjøen , JON OLAV og Heave Blood & Die har blitt stemt frem av folket og skal nå kjempe om tittelen Årets Urørt under Urørtfinalen 1.mars. Artistene representerer forskjellige sjangere, alt fra melodisk hip hop og pop, til mørk doom-rock. Det er ingen tvil om at det er knyttet stor spenning opp mot hvem som vil gå seirende ut av den store finalen.

Du kan stemme på din favoritt på P3.no!

 

– Det føles veldig bra!

Alle de fire finalistene uttrykte stor glede da de fikk vite at publikum hadde stemt dem videre til finalen. JON OLAV snek seg ut fra jobb-lunsjen for å høre da Christine avslørte vinneren av onsdagens duell.

– Det er veldig gøy å komme videre! Jeg var egentlig på jobbopplæring, og da det var lunsj følte jeg at jeg måtte komme meg litt unna for å høre Christine avsløre vinneren. Så da satt jeg å hørte på Christine på do, det var den første og beste plassen jeg fant, sa en glad JON OLAV da han besøkte Ruben etter å ha kapret en finaleplass.

Kald Flamme var takknemlig, men også glad for at duellen var over.

– Det føles veldig bra, men jeg er glad for at det er ferdig. Du måtte være på alerten de fire timene det var duell, det var litt nervepirrende. Men det blir gøy i finalen, jeg gleder meg!

Alle finalistene ser frem til finalen og gleder seg til å stå på scenen. Hanne Mjøen er ikke i tvil om at det kommer til å bli en hard konkurranse.

– Alle har hver sin greie, og har høy kvalitet på låtene og uttrykket sitt, så det blir ekstra spennende å se hvem som stikker av med seieren, sier Hanne Mjøen.

 

Stemmesanking på sosiale medier

For å sanke inn flest stemmer har artistene gjort en solid innsats på sosiale medier, og gjennom uken har det dukket opp flere filmer hvor artistene både har brukt sin sjarm og personlighet til å overbevise publikum om å stemme på dem.

– Vi satt oss ned med en gang vi fikk vite at vi skulle ut i duell og begynte å planlegge! Gitaristen vår Mats spurte sjefen sin om han kunne låne hundene hans til en video, så lagde vi en søt hundevideo. Jeg har aldri sett de smile så bredt, sier Marie Sofie Mikkelsen fra Heave Blood & Die. (Videoen ser du lenger ned i saken)


https://www.instagram.com/p/BfDz1XqBivt/?taken-by=hanne.mjoen
https://www.instagram.com/p/BfLQAddHoHs/?taken-by=heavebloodanddie


 

Slik blir Urørtfinalen

Christine Dancke og Eirik Havelin skal lede publikum gjennom Urørtfinalen. Foto: Mattis Folkestad

Det kommer til å smelle når de fire finalistene i årets Urørtfinale skal overbevise publikum om at nettopp de fortjener tittelen Årets Urørt.

Urørtfinalen 2018 går av stabelen i Mathallen i Oslo klokken 12.00 torsdag 1. mars og vil også bli sendt live på P3 radio.

Programleder Christine Dancke og Urørtprogramleder Eirik Havelin skal lede publikum gjennom en live-sending fylt av musikk og moro. Det blir live-musikk fra finalistene og det hele avsluttes ved at en av de fire finalistene står igjen med tittelen Årets Urørt!

– Med så rå artister, kan publikum vente seg tidenes musikklunsj. Artistene vet jeg at kommer til å levere, vi skal gjøre vårt beste for å sy dette sammen og skape en perfekt start på by:Larm, sier programleder i Urørt, Eirik Havelin som er strålende fornøyd med årets finalister.

Samme kveld skal det feires og alle finalistene blir å se på scenen på Doga 18:30 under by:Larm. Det er bare å glede seg til en skikkelig festkveld!