En alt for varm sommerdag i 2008 var jeg og så The Dark Knight på Prinsen kino i Trondheim. Dette var selvfølgelig også dagen ventilasjonsanlegget i sal 6 skulle slutte å funke.

Så jeg ble nå sittende der sammen med 230 andre svette mannfolk gjennom filmens 152 spilleminutter + reklame; mens luftfuktigheten økte proposjonalt med intensiteten i filmen.

Da filmen nådde sitt klimaks kunne jeg faktisk se duggdråper gjenspeile seg i lyset fra projektoren. Man kan trygt si at Heaths rolletolkning av The Joker ble ekstra «het» (beklager ordspillet).

Da vi omsider kom ut fikk vi en beklagelse fra kinosjefen og en ny billett som plaster på såret. Det var jo ganske realt gjort. Så nå vil Filmpolitiet gjøre det samme for deg!

Vi vil høre din verste kinoopplevelse.



Vinn kinobilletter og popcorn som plaster på såret.
Vinn kinobilletter og popcorn som plaster på såret.
Var det da noen spydde deg i bakhodet? Da du tok med din gamle mor på noe som viste seg å være en pornodokumentar? Da du oppdaget at popkornet ditt var muggent? Da du innså at det satt en gammel mann ved siden av deg og ronka til Whoopi Goldberg? Eller da du innså at filmen du hadde gleda deg til i et halvt år var skikkelig elendig?


Del din verste kinoopplevelse i kommentarfeltet nedenfor.


Den verste kinoopplevelsen kåres i Filmpolitiet på P3 fredag 25. juni klokka 10-12.


Konkurransen er avsluttet. Men vi tar gjerne i mot flere historier.

Filmpolitiets Birger Vestmo har kanskje hatt flere kinoturer enn de fleste, og husker godt den verste:

Noi Albinoi, 2003. En pressevisning av denne islandske filmen på Trondheim Kino endte opp med å bli rimelig spesiell. Jeg satt på rad 4. Langt bak satt to unge damer. Vi var de eneste i salen.

Midt under filmen begynte det å komme rare lyder fra de unge damene. Først famling med tøy, deretter tung pust, akkompagnert av lavmælte klynk i gradvis økende styrke. Jeg turte selvsagt ikke snu meg for å se hva de holdt på med, men denne kombinajonen av lyder hadde bare en mulig konklusjon: Den ene jenta utførte en eller annen form for seksuell tilfredsstillelse av den andre!

Dette medførte en viss nedsatt konsentrasjonsevne når det gjaldt filmen jeg skulle se, noe anmeldelsen også bar preg av.

Kan du overgå Birger?