Da er det offisielt; Bioware er i gang med utviklingen av oppfølgeren til Dragon Age Origins, Dragon Age 2! De annonserte spillet i går sammen med nye nettsider.

Bioware røper at Dragon Age 2 fortsetter der sagaen slapp sist. Du tar rollen som figuren Hawke, en helt som vil forandre verden for alltid.

For tidlig ute

Allerede på onsdag kveld gjorde EA blemmen å avsløre for tidlig at Bioware jobbet med å utvikle spillet.

Avsløringen kom som en bisetning i en pressemelding om at Bioware har fått rettighetene til å publisere Warhammer Online: Age of Reckoning i Europa.

I pressemeldingen står det at andre prosjekter Bioware jobber med blant annet er en lenge etterlengtet oppfølger til Dragon Age Origins.

LES: Anmeldelsen av Dragon Age Origins.

Se traileren for Dragon Age Origins her:

EA-blemme

Det var nettstedet kotaku.com som først oppdaget annonseringen. Da jeg gikk inn på EA sine offisielle nettsider og leste nyhetsartikkelen selv i dag, fant jeg imidlertid ikke Dragon Age Origins 2 nevnt noe sted i teksten.

Det er kun i den originale pressemeldingen på EA sine investorsider at du finner referansen til Dragon Age Origins.

Det er tydelig at EA har dummet seg ut her. På onsdag teaset nemlig Bioware over Twitter at Bioware-fans kunne glede seg til i torsdag.

For de som følger med på sånt er det ingen overraskelse at det skal komme en oppfølger til Dragon Age Origins. Det som har vært uklart er om det kun var en utvidelse av det første spillet, eller et nytt fullstendig spill som skulle komme.

Nå kan vi altså begynne å glede oss til mer episke eventyr med Dragon Age 2!