Sonic the Hedgehog var best på 90-tallet, det synes i alle fall jeg! Hvis vi skal tro alle kommentarene som ligger rundt omkring på nettet, kan det virke som om de fleste Sonic-fans også er enige i det.

Det har seg nemlig sånn at mange mener at det fanlagde spillet Sonic Fan Remix er bedre enn Sonic The Hedgehog 4, som Sega lanserte sist uke.

Sonic Fan Remix kom ut denne uken og har allerede spredt seg som en vind over verdensveven.

Sonic på gammelt vis

I Sonic The Hedgehog 4 har Sega gått tilbake til røttene, noe de har fått gode kritikker for. Likevel kan det virke som om gutta bak Sonic Fan Remix har klart dette på en bedre måte enn Sega selv. Spillet deres er en hyllest til Sonic-spillene slik de var på Sega Mega Drive. Og det er jo dem vi er mest glad i!

Sonic The Hedgehog 4 er ganske nytt, så det er kanskje mange som ikke har prøvd det enda. Spillet er nedlastbart til de fleste plattformene som er på markedet.

Hvis du ikke har spilt det selv kan jo sjekke ut traileren nedenfor. Fortell oss hvilket spill du synes ser best ut!

Er det Sega eller fansen som er best på Sonic?

Last ned demoen

Skaperne av Sonic Fan Remix er “Pelikan13” og “Mercury“, to medlemmer av nettsamfunnet Sonic Retro. I sitt Sonic-spill har de både brukt blåkopier av gamle brett som grunnlag og funnet på helt nye brett selv. Spillet har mye detaljer og ser virkelig vakkert ut!

I tillegg til et nytt utseende har det også blitt gjort en del justeringer når det gjelder hvordan kontrollene fungerer. Animasjonen er jevnere og Sonic skal være lettere å kontrollere enn i originalen. Det mener i alle fall utvikler Mercury selv.

Her kan du lese mer om Sonic Fan Remix.

Du kan også laste ned demoen av spillet her!

Dette må jo være herlig tidsfordriv i helgen! Hvis du laster ned spillet, så kom gjerne tilbake og fortell om opplevelsen i kommentarfeltet. Filmpolitiet vil vite hva DU mener!