Dead Space er et tredjepersons skytespill i science fiction og skrekksjangeren. Spillet kom ut høsten 2008 og høstet gode kritikker samtidig som det skremte vettet av de fleste.

Hvis du ikke har spilt spillet husker du likevel kanskje traileren? Med barnesangen “Twinkle, twinkle little star” i bakgrunnen ble vi vist bilder av lemlestede kropper, fryktinngytende vesener og ordene “cutt of their limbs” skrevet i blod på veggen. Skikkelig nifse saker!

Les også: Topp 5: Skrekkspill

Skremmende barnerim

I slutten av januar kommer Dead Space 2 ut. Det er blitt sluppet en del trailere til spillet allerede, blant annet en trailer fra E3-messa i år.

For noen dager siden kom det imidlertid ut en ny trailer, som tar opp tråden fra traileren for det første spillet.

Denne gangen er det barneverset “Ring Around the Rosie” som bidrar til den skumle atmosfæren i traileren. Og traileren er vanvittig nifs.

Det er ikke det at man skvetter noe særlig, det gjorde i alle fall ikke jeg, men likevel skremmer traileren vettet av meg! Blandingen av barnevers og redselsfulle bilder er ekstremt uhyggelig. Traileren er psykisk vemmelig og jeg blir rett og slett redd.

Se traileren øverst! Hva synes du? Du blir litt redd, ikke sant?

Det er ikke alltid lett å følge opp en suksess, så det blir spennende å se om Dead Space 2 blir like bra som forgjengeren. Vil vi bli like skremt og underholdt denne gangen, eller vil spillet bli en dårlig oppfølger?

Under kan du se traileren til det første spillet. Hvilken trailer synes du er nifsest?