Filmpolitiets Kortfilmpris 2012
  • Film 3
  • Regissør:Gunhild Vegge
  • Prod.år: 2011
  • Opptaksformat: DCP
  • Lengde: 4 minutter
Synopsis

Film 3 er tegnet på whiteboard med tusj og lyden er spesialkomponert. Historien, som er uten dialog, er basert på strektegninger i sort med innslag av rødt. Filmen er nummer 3 av hittil 4 korte filmer.

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.