Blåmandag? Ta en pause i ukas kjipeste dag og kos deg med litt videosnæx isteden! Forbudt zombiereklame, søte pusekatter og alviske meteorologer er bare noe av det artige på videofronten fra uka som gikk.

Og hvis du lurer på hvordan du dreper movember-barten og hvorfor den tredje sesongen av Sherlock ble utsatt, så får du svaret her.

VIDEOSNÆX: Sjekk tidligere ukers beste videoer her

Slutt på Movember!

Du din bartefrans! November er over, og med det er det også slutt for de mange Movember-bartene som har bekledd mannelepper verden over.

Selv om du nå er ferdig med å skape oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft, kan det nå være litt vanskelig å kvitte seg med barten. Du har kanskje blitt litt glad i den?

Da kan denne videoen være løsningen for deg – en selvhjelpsvideo som viser deg hvordan du tar farvel med din elskede mustasje.

Protesterer du mot denne bartefjerningen, sier du? Da kan du sjekke ut Nick Offermans tips om hvordan du anlegger verdens beste bart!

Alvisk værmelding:

Onsdag denne uka gikk verdenspremieren av Hobbiten: En uventet reise av stabelen i Wellington. New Zealand har den siste uke vært smittet av Ringenes herre– og Hobbit-feber, og dekorerte både flyplass og store deler av Wellington.

SE OGSÅ: Bildene fra den røde løperen på Hobbiten-premieren i Wellington!

Filmen, som har Norgespremiere 12. desember, vil nok også sette sitt preg på de første ukene i desember i resten av verdenen.

Derfor ønsker jeg at NRKs egen værlegende Kristen Gislefoss tar en egen vri på denne værmeldinga fra den new-zealandske TV-stasjonen One News:

Batman i duell med Sherlock

I forrige uke kom beskjeden om at tredje sesong av BBC-serien Sherlock er utsatt på grunn av jobbprioriteringer.

At Benedict Cumberbatch og Martin Freeman begge har vært opptatt med sitt arbeid på Peter Jacksons Hobbiten-filmer skal være noe av grunnen for utsettelsen, men nå begynner vi å lure.

Kan Sherlock ha blitt utsatt fordi den britiske detektiven måtte forberede seg på denne rap-duellen?

Pixars levende lampe

Hvis du har sett filmer som Toy Story, Ratatouille og Wall-E har du garantert lagt merke til den søte lille lampen som hopper inn i Pixar-logoen på starten av filmene.

Pixar er selskapet som revolusjonerte hvordan vi ser på digitalanimasjon og selskapet har lampen som logo på grunn av den første filmen selskapet produserte – kortfilmen Luxo, Jr., som handler om to lamper som leker med en ball.

Logoen til selskapet har etter hvert blitt en av de viktigste i Hollywood, og derfor har en gjeng studenter lagd den. På ordentelig. Med bevegelse.

Anmeldelse: Pixars Modig – En helt grei film.

Ulovlig zombie-reklame

Det ble oppstyr sist uke da XXL lanserte en reklamefilm der mennesker og zombier tok knekken på hverandre med sportsutstyr. Filmen ble anklaget for å være skremmende og upassende å sende på TV, og XXL bestemte seg til slutt for å ta reklamefilmen av lufta.

I disse Walking Dead-dager synes Filmpolitiet at reklamefilmen var en strålende idé, men vi forstår også at den ble litt for drøy kost for småbarnsforeldre i det ganske land.

Anmeldelse: The Walking Dead S03 – Et deilig stykke zombiedrama!

Heldigvis har vi Internett, og selv om reklamen ble forbudt på fjernsyn, så er den nå en viral hit:

Og til slutt…

Pus på vinylspiller. Bare fordi den er så søt!

Hva er dine favorittvideoer fra uka som gikk? Fortell i kommentarfeltet!