Ikke bare holder alle de største spillselskapene sine pressekonferanser og presentasjoner under den årlige E3-messa i Los Angeles, de benytter anledning til å lempe ut spilltrailere over en lav sko. I kampen om publikums oppmerksomhet gjelder det å være kulest, raskest, høyest, og med størst WOW-faktor.

LES: Alt om E3 2013 – klikk her

I denne artikkelen handler det med andre ord om minst mulig tekst – og mest mulig video.

La bonanzaen begynne!

Hvilken E3-trailer er din favoritt? Legg inn og diskuter i kommentarfeltet nederst.


Mad Max: The Game

Slippdato: 2014

Men post-apokalypsen var ikke død! Til neste år kommer filmen Mad Max: Fury Road, og som et ledd i oppladningen lager folka i Avalance (Just Cause-spillene) en åpen Mad Max-verden du kan leke deg i. Lite gameplay, bare en CG-trailer, men kult nok?

Les også: Topp 5: Postapokalyptiske filmer


Final Fantasy: XV

Slippdato: 2014

Storslåtte, episke fortellinger fra et fantastisk land. Det er det Final Fantasy kan. Traileren fra Square Enix viser kanskje noe som ser mer frenetisk og actionfylt ut enn de gamle rollespillene, men like fullt visuelt kraftig.


Kingdom Hearts 3

Slippdato: Ukjent

Det smårare universet med Final Fantasy-karakterer OG Mikke Mus og alle vennene hans er tilbake. Det vises ikke så mye i selve traileren, men i et kort gameplay-klipp får vi se Sora starte en kamp mot en ulmende flokk med skumle småkryp.


Below

Slippdato: Ukjent

Et nytt spill fra folkene bak Sword & Sworcery. Dette har litt av det samme enkle, men likevel komplekse, utseendet. Sjarmerende og gripende allerede i de få minuttene som har blitt vist frem.

Anmeldelse: Superbrothers: Swords & Sworcery EP: – En hyllest til oss som har spilt mange spill


Project Spark

Slippdato: Ukjent

Dette ser ut til å være Microsofts svar på Sonys LittleBigPlanet, eit spel der du i stor grad kan utforme di eiga verd. Veldig frie tøyler for å lage veldig mange ulike spel-i-spelet.


The Crew

Slippdato: Tidleg 2014

Dette ser ut til å vere Ubisoft sitt tilsvar til Need for Speed– og Forza-serien. Fartsfylte bilspel i – surprise! – ei open verd. Fire deler av USA er spelets første hovudsete, før dei alle samlast til eit lag – The Crew – i Miami. Mykje fokus på fart og tuning av bilar ifølgje traileren.


Mirrors Edge 2

Slippdato: Ukjent

Vår alles favoritt-parkour-utøver er tilbake. Svenskene i DICE har fått lov til å ta litt fri fra Battlefield-maskinen for å lage et nytt spill i Mirrors Edge-serien. Det første var et fargesprakende, fartsfylt stunt, og i videoen under ser det ut som det samme gjelder for oppfølgeren.


Battlefield 4

Slippdato: 1. november 2014

Battlefield er tilbake, og desto større enn før. Ikke bare har Commander Mode fra Battlefield 2 meldt sin tilbakekomst, men bygningene er nå ødeleggbare, noe som vises med grandiost monn i dette E3-klippet.

Sniktitt Slik blir Battlefield 4


Tom Clancy’s The Division

Slippdato: 2014

Tom Clancys The Division finner sted i en moderne verden hvor en sykdom har tatt over verden, og ditt spesialteam må forsvare seg selv. I likhet med mange av de andre spillene vist i natt er dette online og i en åpen verden, noe som vi nok får sett enda mer av i årene som kommer.


Star Wars: Battlefront

Slippdato: Ukjent

EA tok alle, inkludert meg, på senga. Tidligere i år har vi fått vite at Disney og EA har inngått en avtale om Star Wars-spill, men at et nytt Battlefront-spill er på vei får det til å krible i magen på meg.


Assassin’s Creed IV: Black Flag

Slippdato: 1. november 2013

Spill nummer tre foregikk under den amerikanske uavhengighetskrigen – og fikk terningkast 6 av undertegnede. Kan dette bli like bra?

Ezio, du må vakne! Piratane kjem! Denne traileren vart ikkje vist frå scena på E3, men Ubisoft har sluppe den etterpå. Her får me sjå Kenway gå gjennom ein piratcamp, og snike seg gjennom jungelen, før han svinger seg ombord på eit skip. Spelet ser velkjend ut om ein har kjennskap til dei tidlegare spela.


Watch Dogs

Slippdato: 22. november 2013

Kan Ubisoft utfordre Rockstars GTA-spill med sitt urbane eventyr? Watch Dogs ser unektelig spennende ut og denne traileren argumenterer godt for spillet.


Forza Motorsport 5

Slippdato: Fjerde kvartal 2013

Jada, vi vet at Gran Turismo 6 er på vei, men dette spillet er skapt for en ny generasjon spillkonsoller. Bilspill er også et godt utgangspunkt for å vise hva en ny konsoll kan by på, jeg tipper dette blir en polert og vakker bilopplevelse.

E3 2013: Slik var Microsofts pressekonferanse


Dark Souls II

Slippdato: Mars 2014

Syns du det er gøy å torturere deg selv? Da bør du sjekke ut både Demon’s Souls og Dark Souls – to spill som er så vanskelige at jeg personlig har ødelagt minst to spillkontrollere i forsøket på å overvinne hindringene. Og nå kommer oppfølgeren Dark Souls 2, hvordan skal dette gå?


The Witcher 3: Wild Hunt

Spilldato: En gang i 2014

Det polske spillstudioet CD Prosjeket RED har skapt seg en helt særegen posisjon i spillbransjen med sine heftige rollespill om Geralt og hans eventyr. Nå kommer det siste og tredje spillet i The Witcher-serien som har fått høye terningkast, også fra oss i Filmpolitiet.

ANMELDELSE: The Witcher 2 – et eksepsjonelt rollespill


The Crew

Slippdato: Ukjent

Kan Ubisoft ta opp kampen med Forza 5 og Gran Turismo 6? Ubisoft lover mye i denne traileren i alle fall.


Ryse: Son of Rome

Slippdato: Ukjent

Altså, hvorfor er det ingen som har laget et gladiatorspill som dette de siste årene? Er det for mye å håpe på en moderne versjon av Die by the Sword?

SAKEN OPPDATERES

Del og diskuter dine favorittrailere i kommentarfeltet.