Helt siden det ble klart at Breaking Bad-stjerna Aaron Paul skulle spille hovedrollen i filmen basert på spillserien Need for Speed har diskusjonen i nettfora, og på Filmpolitiets kontor, gått livlig for seg om hvordan dette skal fungere.

Nå er første filmtrailer klar for Need for Speed som har premiere i mars neste år. Vi har ikke ord.

Gjengen i «Breaking Bad» slapp jubelen løs da de tok imot Emmy-prisen for beste dramaserie. (Foto:  Chris Pizzello/Invision/AP)
Gjengen i «Breaking Bad» slapp jubelen løs da de tok i mot Emmy-prisen for beste dramaserie. (Foto: Chris Pizzello/Invision/AP)

EMMYS 2013: Vant endelig pris for beste serie

På jakt etter hevn

Historien følger Pauls figur Tobey Marshall, en racersjåfør satt i fengsel for en forbrytelse han ikke har begått.

Marshall bryter seg ut av fengselet og legger ut på en heseblesende jakt over det nordamerikanske kontinentet på jakt etter hevn over sin gamle venn og partner.

Tidligere erfaringer med spill-til-film-prosjekter har ikke vært så positive. Battleship-filmen bød på grei og effektfull action, mens den beryktede regissøren Uwe Boll har skapt en kavalkade av filmkalkuner – Alone in the Dark (2005), Postal (2007) og Far Cry (2008) for å nevne noen klassikere.

Ved siden av Aaron Pauls nye karriere som actionfilmstjerne har flere av skuespillerne i Breaking Bad også annonsert nye prosjekter. Bryan Cranston – som til NRK sa at Walter White er hans livs rolle – har bekreftet at han skal tilbake til How I Met Your Mother. Mens Bob Odenkirks figur Saul Goodman får en egen spin-off-serie med navn Better call Saul.

Kan «Need for Speed»-filmen bli bra? Del dine synspunkter i kommentarfeltet.
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.