Når brikkene faller på plass er en sjarmerende liten animasjon laget av elever fra 3MK Akademiet Bergen. Selv om verden virker kald og grå, og noen diagnoser er usikre, skal man aldri se bort i fra at brikkene faller på plass hvor de skal likevel. Laget av Akademiet Bergen.
Lengde: 2 minutter og 51 sekunder

Redigering, lydlegging og postproduksjon:
Amalie Rose Taule, Cassandra B. Hubbard, Daniel Lange, Ingeborg Spildo, Sindre Hjelle

Rådgivende regissør:
Danske Martin

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.