Etter Marvels enorme suksess med sine superheltfilmer kom det ikke som en overraskelse at hovedkonkurrenten DC Comics giret opp med nye filmer basert på sine superhelter.

Oppfølgeren til Zack Snyders Man of Steel fra 2013 ble i fjor høst annonsert til å være et møte mellom Superman og Batman – sistnevnte spilt av Ben Affleck – i filmen Batman vs. Superman. Regissøren står også bak kassasuksessene 300 og Watchmen.

Natt til mandag norsk tid annonserte Warner Bros. at de har gitt regijobben på deres kommende Justice League-film til Snyder. Filmen har ikke vært bekreftet tidligere, selv om det har vært viden kjent at filmselskapet har ønsket å gjenta suksessen til Marvels The Avenger-film.

– Dette vil bli en videre utbygging av dette fiksjonsuniverset, uttalte sjefen for Warner Bros. sitt globale produksjonsstudio Greg Silverman til avisa Wall Street Journal i forbindelse med annonseringen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Zack Snyder poserer for fotografene under den australske premieren på «Man of Steel» sommeren 2013. (AP Photo/Rob Griffith)
Zack Snyder poserer for fotografene under den australske premieren på «Man of Steel» sommeren 2013. (AP Photo/Rob Griffith)

Cavill, Affleck, Gadot og ?

Ved siden av Henry Cavill i rollen som Superman og Affleck som Batman er det også kjent at Gal Gadot skal spille Wonder Woman i Superman vs. Batman – hun dukker etter all sannsynlighet også opp i Justice League.

Den israelske skuespilleren og tidligere missedronningen Gal Gadot er mest kjent for sin rolle som Gisele Harabo i «Fast & Furious»-filmene. (Foto: United Pictures International).
Den israelske skuespilleren og tidligere missedronningen Gal Gadot er mest kjent for sin rolle som Gisele Harabo i «Fast & Furious»-filmene. (Foto: United Pictures International).

I forrige uke ble det også rapportert at den ukjente skuespilleren Ray Fischer er i forhandlinger om å spille Victor Stone, også kjent som superhelten Cyborg, i et da hittil ukjent filmprosjekt.

Gal Gadot: – Hvem som helst kan kjøpe seg et par pupper!

Kilder nettstedet The Hollywood Reporter har snakket med antyder at filmen kan få premiere i 2017, og at den vil bli filmet sammen med Superman vs. Batman som allerede har en planlagt premieredato i mai 2016.

Tre superhelter er ikke nok for en ensemblefilm av samme skala som The Avengers. Både Flash og Green Lantern er sannsynlige figurer som vil dukke opp i Justice League. Da Warner Bros. sist jobber med å få et lignende prosjekt på beina i 2008 var det musikeren Common som var aktuell for sistnevnte, mens det var Ryan Reynolds som spilte helten i filmen fra 2011 – en film som fikk en middels mottakelse fra både publikum og kritikere.

I 2008 var det også snakk om at Adrian Brody skulle spille Flash, mens ingen detaljer om videre casting er kjent for den nye Justice League-filmen.

ANMELDELSE: Green Lantern – en helt middels grønn helt


Hvilke superhelter vil du se i den nye «Justice League»-filmen og hvem bør spille rollene?
Del dine meninger i kommentarfeltet.