Marvel kjører på med sin fullspekka plan for superheltfilmer, i år kommer hele tre filmer fra Marvels tegneserieunivers, Avengers: Age of Ultron, The Fantastic Four, og sist, men ikke minst… eller jo… filmen om Ant-Man, superhelten med drakta som kan gjøre ham superliten.

Traileren for filmen kom tirsdag kveld, og vi får derfor vår første titt på Paul Rudd i hovedrollen som Scott Lang, som får livet sitt snudd på hodet når Dr. Hank Pym (den første Ant-Man), spilt av Michael Douglas, overtaler ham til å bli en helt istedenfor å fortsette med sitt liv som tyv og svindler.

Se traileren øverst i artikkelen!

Les også: Marvel har filmplanene klare for de neste 15 årene

Har humoren som trengs

Paul Rudd har en rekke gode komedier på CV-en, og han har derfor de komiske egenskapene som trengs for å tilføre Ant-Man humoren filmen trenger.

Humor er noe Marvel også er gode på. Som trenden er om dagen annonserte selvfølgelig Marvel at en teaser for filmen skulle komme med en teaser for teaseren, som de la ut i forrige uke. En teaser i størrelse maur… Ganske vittig.

Ant-Man har verdenspremiere 17. juli.

Hva synes du om «Ant-Man»? Blir Paul Rudd bra? Si din mening i kommentarfeltet!