Høydepunkter fra Topp 20

Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen. Her er høydepunktene fra årets Topp 20-turné.

Sommerens Topp 20-turné er over, og artister som Lars Vaular, Madcon, Karpe Diem, Stella Mwangi, Tooji og Admiral P har laget liv og spredd glede fra nord til sør.

Hva er du egentlig kjent for?

Oslo hadde det største showet med internasjonale artister som B.o.B, Labrinth og Alina Devecerski. Men det var også mange kjente, norske fjes å se blant annet på den røde løperen. P3’s stuntreporter Ludvig Løkholm Levin så derfor sitt snitt til å tulle litt med kjendisene ved å late som han ikke viste hvem de er.

Se klippet her:

I Oslo møtte vi også B.o.B som fortalte som en hektisk fremtid med turneringsplaner i to år frem i tid.

Les saken: B.o.B foran sin største oppgave

Bildegalleri fra Rådhusplassen:

Stella og Alex i Stavanger

Stella (Foto: Rashid Akrim / NRK P3)

Deretter bar det videre til Stavanger. Der snakket Stella Mwangi ut om den harde jobbingen mot å bli en etablert artist.

Alexandra Joner på sin side fortalte om hvordan det føles at artistdrømmen endelig har gått i oppfyllelse.

Les saken: Drømmen har gått i oppfyllelse

Bildegalleri fra Stavanger:

Koste seg i sola

I trondheimssola koste blant annet Envy og Sirkus Eliassen seg. Vi tok en prat med Envy som jobber hardt med musikken og med å lage de beste liveshowene.

Brødrene Erik og Magnus Eliassen skapte mye liv under alle deres konserter og var klare publikumsfavoritter. De pratet ut som suksessen og hvordan det hele startet.

Les saken:– For syv år siden hadde jeg spydd av det

Også Bergen var heldige med været. I den ellers regnfylte byen strålte solen mer og mer for hver artist som entret scenen.

Tidligere møtte vi en søt og smilende artist du neppe hadde kjent igjen på gata- ja, vi hadde nesten litt problemer med å finne henne før intervjuet.
Likevel har MayK et stort smil og stjerner i øynene. MayK synger om at hun er lett å få med seg hjem og vi lurte selvfølgelig om det er sant. Les intervjuet med den ferske soloartisten her.

Samsaya hadde tett program under sin visitt i Bergen. I tillegg til å opptre på Topp 20-konserten, holdt hun også en intimkonsert på Fretex. Der viste hun også frem sin nye vintagekolleksjon.

Les saken her: Samsayas nye klær

Til slutt møtte vi Donkeyboy for en morsom prat og en aldri så liten analyse av deres sangtekster. Lurer du på hva “Pull Of The Eye” betyr?
Les saken her: – Det er en hjernedød poplåt

Bildegalleri fra Bergen: