– Masse overskudd

Gabrielle gir oss en forsmak på sommeren.

Gabrielle – «Synd synd synd»

Om Gabrielle har hørt på Kali Uchis meget gode «Red Moon In Venus»-album? Å, jadda!

Popmajesteten fra vestlandet har i lag med produsentene Ole Torjus Hofvind og Syver Storskogen latt seg inspirere av digge nusoul-trommer, kosete bass og varm pop, og resultatet er som en etterlengtet solstråle i kulden.

«Synd synd synd» er en drivende godbit av en popjuvel med masse overskudd og glimt i øyet, som utvilsomt kommer til å få sine runder nå som vi nærmer oss den beste årstida.

Gabrielle med «Synd synd synd» er ukas låt på NRK P3.

Ali Soufi-Grimsrud
P3s musikkredaksjon

Simen Steinklev – «Fristed/Fritt Fall»

Et vaskeekte «Urørt»-stjernesamarbeid!

Som en slags crossover-episode mellom to av mine favorittserier på HBO, fikk vi plutselig denne alliansen mellom Simen Steinklev («Månedens Urørt» i januar 2023) og Fig Tape («Månedens Urørt» nå i april)!

Litt UK garage, litt house, litt følsom indielektronika – servert med leken sørlandsrap på topp. Denne kommer til å regjere på vors, klubben, nach og alt som kan relateres til fest. Jeg er så takknemlig for denne!

Jon Vu-Yen Nguyen
Prosjektleder i «Urørt»

jon

Ari Bajgora + Danny Slim – «Sjefen i Criben»

Denne uka kom dommen i norgeshistoriens største rettssak om distribusjon av ulovlige rusmidler. Samtidig slipper Ari Bajgora ny mixtape-EP, og på låter som «Sjefen i Criben» får vi fortellinger om langerlivet og den daglige drift.

Bajgora og Danny Slim samarbeidet sist på Tommy Tee-skiva «H.E.A.T.» i desember, og alliansen skuffer ikke denne gangen heller.

Allerede som 11-åring var Ari, for å sitere Aftenposten, «et lite fenomen på Grünerløkka». Spol tida syv år frem i tid, og det fortsatt unge talentet var fremdeles fenomenal da han freestylet på «National Rap Show». En å følge med på, det her.

Eskil Olaf Vestre
Journalist, NRK P3

Et bilde av journalist Eskil Vestre som smiler

Makosir + Anji – «Terminal 5»

Få på deg slippers, speedo og propellcaps. Vi skal på reise!

Oslogutten Makosir har stupt kråke over grensa for å samarbeide med svenske Anji på låta «Terminal 5».

En vibey, varm og sommerlig beat med et lydbilde fra en flyplass gjør det lett å plassere seg selv nettopp på terminal 5, klar for å legge ut på reise med «the one and only».

Artistenes stemmer gjør ikke akkurat låta mindre varm. Om Makosir er en hånd, så er Anji uten tvil hansken som hører til. For disse to kompletterer hverandre helt riktig.

Makos(kl)ir rett inn i spillelista!

Navninder Singh Mann
Journalist

Jesper Nondal

Hør «Best akkurat nå» på radio hver fredag mellom 09.00-11.00 på NRK P3.

SE OGSÅ:

MER OM LÅTANBEFALINGER:
Tidligere «Best akkurat nå»-lister
Slik bestemmer vi hva vi spiller på P3

SISTE FRA P3. NO: