Bergenser covrer bergenser

Se Kamara covre Gabrielle.

Kamara har vært soloartist i knapt et år og til tross for bare å ha lastet opp musikken sin via P3 Urørt så har hun spilt på noen av landets største festivaler og fått omtaler i større norske aviser. Hun er ung og ser frem til et langt liv som artist, eller pophore som hun kaller seg selv.

– Jeg drømmer om å være på turné til jeg er over 70 år gammel!

–  Jeg har lyst til å lage musikk som en hel familie kan høre på, fortalte den 21 år gamle Bergensartisten da Urørt var på hjemmebesøk tidligere denne måneden.

Hun er født i Sierra Leone, men oppvokst i Bergen, og er for mange musikkinteresserte kjent som Norges feteste korist og fast klientell i venninnen Myra sitt crew.

Som Månedens Urørt har det vært en travel tid for Kamara. Hun har vært på radio, fått Urørt på hjemmebesøk og spilt live hos Christine.

Foruten at hun som bergenser covret bergenseren Gabrielle sin nye låt «Tenker på deg» så har Kamara også spillt en noe nedstrippet versjon av sin egen låt «Don’t call my name»:

Kamara har mange spennende planer denne høsten og lover at «Don’t call my name» ikke blir den siste låta vi hører fra henne.

Les om tidligere Månedens Urørt i 2019 her:

januar, februar, mars, april, mai, juni, august.

LES OGSÅ: Årets Urørt 2018