Denne Billie Eilish-låta blir bedre for hvert lytt

BEST AKKURAT NÅ: Sei Selina, Jimmy Smash og Billie Eilish er blant ukas anbefalinger.

Sjekk også ut Spotify-lista vår med de 100 beste låtene akkurat nå!

Ida Eline Tangen, musikksjef


Ukas låt på P3: Löv – «Strangers or lovers».:
På en studietur i New Orleans lot Marte Eberson og Martin Halla seg inspirere av utelivet, rytmene og mennesker som danset i gatene, og begynte å leke seg med skissene til «Strangers or lovers». Sammen med bandmedlem Øystein Skar, og produsent Odd Martin Skålnes ble denne perlen av en låt til. Melankoli og nærhet blander seg med rytmisk driv og håpefull energi, og Hallas krispy og følsomme vokal er den perfekte kontrasten til en plettfri produksjon.

Anna Nor Sørensen, journalist


This Daze – «A sign, the truth»
Det er umulig å trekke frem denne låta av det nye, norske bandet This Daze uten å dra en ørliten The Strokes-sammenligning, men det sier også noe om kvaliteten på låta vi får servert her. Fengende og melodisk, med en instrumentaldel fra 2:10 som får det til å bruse i blodet og kile i magen.

Jouska – «Bring you back»
Post kjipt-forhold-refleksjon pakket inn i et overraskende lystig, elektronisk lydbilde. Perfekt hvis du nettopp har blitt dumpa og ikke orker å grave deg ned til lyden av Bon Iver eller Lewis Capaldi, og heller trenger noe oppmuntrende som får deg til å forstå også dette kommer til å gå bra.

Nina Gjertsen, journalist


Sei Selina – «R.I.P in real life»
Månedens Urørt, Sei Selina, sin «R.I.P in real life» passer perfekt til helgen. Dansbart, smittende melodier og masse energi fra den 22 år gamle artisten fra Bærum/Oslo. Det er bare å legge inn denne i festspillelista! Bli bedre kjent med henne her!

Arianrhod Engebø, programleder


Jimmy Smash – «Believe in you»
Den nyaste låten frå den kommande EPen til Jimmy Smash, er kanskje det mest behagelege tilskotet til spelelista di akkurat no. Med eit nydeleg og nyanserte lydbilde som er umogleg å plassere innanfor éin sjanger, klarar duoen frå Fredrikstad å senke pulsen din, gi deg gåsehud og gjere deg varm innvendig – alt i løpet av dei same tre minutta.

Ali Soufi-Grimsrud, journalist


Billie Eilish – «No time to die»
Wow! Billie Eilish tar over James Bond-låt-stafettpinnen fra Sam Smith, og sporet tikker boksene: trykkende, mystisk og akkurat passe grandios. Balladen bryter med det elektroniske lydbildet til Eilish, og er en type låt som blir bedre for hvert lytt. Amerikaneren imponerer med hennes elegante tilnærming – som jeg kanskje ikke trodde hun hadde i seg. Så feil kan man ta, altså.

Les også:
Tidligere Best akkurat nå-lister
Slik bestemmer vi hva vi spiller på P3