Vampire Weekend-konkurransen ferdig

Vampire Weekend tar steget opp i eliteserien og gjør Oslo Spektrum. Vi ga vekk billetter, og denne konkurransen er nå ferdig.

Vampire Weekend, foto: Promo/XL.
Vampire Weekend, foto: Promo/XL.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE ER POSTET NEDERST I SAKEN.

Amerikanerne i Vampire Weekend har lenge vært en favoritt hos indiepop-kjennere, men har med sine siste album også fått bredere gjennomslagskraft. P3s anmelder Jørgen Hegstad beretter om store ord i himmels innpakning i sin sekser-anmeldelse av platen Modern Vampires Of The City som kom i mai.

Et håndfast bevis på at Vampire Weekend har spilt seg inn i det norske folks bevissthet er at bandets eneste konsert i Norge i år er satt opp i store Oslo Spektrum fredag 8. november. En sjanse til å se den fine blandingen av pop, afrobeat og indie som du bør benytte deg av.

Vi ga vekk billetter, og denne konkurransen er nå ferdig. Vinnere ble Jannike Svensvik og Tony Boday som begge kunne ramse opp hele diskografien til Vampire Weekend.

Sjekk den fine videoen til P3-hiten “Diane Young” der musikk-kjendiser som Santigold, Sky Ferreira, Chromeo, The Walkmen og Dirty Projectors deltar i festen.