Tre nye navn til Rådhusplassen!

Daniel Kvammen, Sandra Lyng og Jesper Jenset skal alle spille 20. juni.

De siste to dagene har vi sluppet både John Newman og Nico & Vinz til VG-lista Topp 20. Hvorfor ikke fortsette i samme rause tempo? I dag er vi supergira over å avsløre at Daniel Kvammen, Sandra Lyng og Jesper Jenset alle skal spille på Rådhusplassen! Nordens største gratiskonsert går av stabelen 20. juni.

Husk at du kan synge deg til en drømmedag på Rådhusplassen!

Lettlikt visegutt

Det er ingen hemmelighet at vi digger Daniel Kvammen. Det er rett og slett utrolig vanskelig å la vær. Albumet «Fremad i alle retninga» var en formidabel debut, og fikk en sterk femmer av P3s anmelder.

Singelslippet «Du fortener ein som meg» har fått folk til å smile og danse (og sikkert kline) over hele landet det siste halvåret. Se akustisk versjon her:

Årets dånealibi

Det blir ikke ordentlig Rådhusplassen-konsert før hundre tusen håpløst forelskede jenteskrik bryter desibelrekorder i Oslo sentrum. I fjor var det Isac Elliot og Austin Mahone som sørget for høyest dånefaktor, i år er vi ganske sikre på at Jesper Jenset tar seg av det samme.

Se Jespers nye singel «Superhero»:

Festveteran og dansegaranti

Sandra Lyng og VG-listapublikummet er gamle venner. Dette året har hun sluppet gladlåtene «Heels off» og «Play my drum», og nylig fikk vi se videopremiere på sistnevnte. Vi har med andre ord energiske ting i vente fra Sandra, og akkurat det sier Rådhusplassen aldri nei til.

Se «Play my drum» under: