– Stas å skyte Tore

Simran Kaur(17) gled rett inn i Radioresepsjonen og skøyt Tore med softgun. Espen Thoresen ringte til en horekunde på La Palma. Les mer!

Onsdag 2. oktober fyller P3 20 år, og det har vi satt av hele uka til å feire sammen med deg!

Les også: Gamle helter gjør comeback

Dette skjedde på mandag: Hør det beste fra P3s første busdagsdag

Dette er noen av høydepunktene fra andre dag med bursdagsfeiring:

Solveig første sommer i P3

sovleigigigigig

I 2003 ledet Solveig Kloppen ungdomsprogrammet Sommermorgen sammen med Anette Walther på P3. Da hun gjestet P3morgen fortalte hun om den første sommeren hun jobbet i P3. Etter en av de første sendingene fikk Solveig beskjed om at moren hennes var lagt inn med en livstruende infeksjon.

Så tok jeg bussen til Lørenskog og så på at moren min lå i koma.

– Resten av sommeren syklet jeg avgårde på jobb i firetiden om morgenen, mens fuglene sang. Jeg jobba i noen timer,og så tok jeg bussen til Lørenskog og så på at moren min lå i koma. Så jeg har litt rare følelser når det kommer til den sommeren der, fortalte Kloppen.

Klopps-fokus

I dag har moren hennes et bein mindre enn hun hadde i 2002, men hun ble frisk tilslutt. Og Solveig beskriver likevel dette som en fin sommer i P3, hvor hun kunne avreagere med å tøyse om Ramsey og Anne-Mona fra Big Brother, sammen med Anette Walther.

P3morgen: Hør Solveig Kloppen fortelle om tida i P3

I går stilte P3-heltene Are og Odin spørsmål videre til Kloppen, og de lurte på hvilket forhold hun har til sin egen kropp. Eller Klopp, da! Da brøyt datteren, som også var med i studio, inn og ville fortelle en puppevits.

P3morgen: Hør Klara(4) fortelle vits

Les mer: Dottera kuppa Kloppen med puppevits

 17-årig resepsjonist

rrr-1

Simran Kaur var Radioresepsjonens fjerde resepsjonist, og hun gled rett inn i gutteklubben. Hun er 17 år, går på medier og kommunikasjon og har familie fra India.

– De er jo veldig glad i indisk mat, så jeg tror de kommer til å synes at det er litt gøy, sa hun før hun gikk inn i studio.

Les også: Disse fire får være med i RR

Det hun liker aller best med Radioresepsjonen er at de er så jordnære.

De virker så vanlige, samtidig som de er ekstremt smarte og morsomme.

– De virker så vanlige, samtidig som de er ekstremt smarte og morsomme. Også tør de å si ting som andre ikke helt greier å sette ord på. De kan snakke om vanlige ting jeg gjør hver dag, og få det til å bli kjempemorsomt. 

Hør Simran Kaurs første stikk med RR

Stas å skyte Tore

Simran var en svært aktiv del av Radioresepsjonen i hele den siste timen fra 13-14, men mye av opplevelsen lå også i å se hvordan Steinar, Bjarte og Tore er mellom stikkene på lufta.

Det var innpust under låtene, og utpust, i veldig stor grad, med en gang vi gikk på.

rund

– Jeg har liksom sett for meg at de sitter og knipser hele tiden. Men det var litt sånn at det var innpust under låtene, og utpust, i veldig stor grad, med en gang vi gikk på. 

Hva tror du at du kommer til å huske aller best fra denne dagen?

– At jeg skøyt Tore. Det at  jeg tok i et våpen. Det har jeg aldri gjort før. Jeg har jo sett det for meg når de skyter hverandre i studio, og det var en gøy affære å få være endel av det. Det var stor stas å skyte Tore.

Hør Simran Kaurs skyte Tore med softgun

Steinar, Tore og Bjarte var veldig fornøyd med sin fjerde resepsjonist, også denne dagen.

-Hun virka mye eldre enn 17 år, og var veldig oppegående og flink. En fest å ha i studio.

Lindmo og tulletelefon

espenThoresen-AnneLindmo-_0001_Layer 3

Espen Thoresen gjør comeback på P3 mandag til torsdag fra 14-15, og fra 13-15 på fredag. Denne tirsdagen fikk han besøk av Anne Lindmo, som hadde radioprogrammet Mamarazzi på P3 i 1997. Lindmo satt i studio og lo da Espen spilte av sin tulletelefon til den finske ambassaden i Spania.

Hør Thoresen tulleringe til den finske ambassaden i Spania

Senere i sendinga ringte han til en horekunde som bor på La Palma i Spania, som Thoresen tidligere har laget Radiodokumentaren «Intet mindre enn en orgasme«om.

Horekunde på La Palma

.. han er vel ikke akkurat en horekunde, men jo, han er det!

– Han er en ordentlig rar fyr jeg kjenner godt. Han skal lese dikt i anledningen P3 sin bursdag. Steinar Marie Kaas han er altså da en fullbefaren,.. han er vel ikke akkurat en horekunde, men jo, han er det!, sa Thoresen før han slo på tråden.

De snakket sammen blant annet om den nye regjeringa, prostitusjon og Leonard Cohen og kretsen som Steinar var endel av på Hydra back in the days. Og den kvinneglade poeten leste opp et dikt han mente passet bra for å hylle 20 år med P3.

Hør Thoresen ringe til Steinar på La Palma

– Jeg vil si at det var en inne-toer, Steinar. Er du fornøyd med det?, sa Espen etter diktopplesninga.

Man skal ikke drive å rangere sjelens språk.

– Man skal ikke drive å rangere sjelens språk, vet du, sa Steinar. 

 Gratuler P3 med dagen

Onsdag 2. oktober fyller P3 20 år, og vi har oppretta en bursdags-protokoll. Her er en hilsen fra «Viggo Venn»:

Gratulerer p3! Hvis du var en person ville jeg ligget med deg hver dag mellom 11 og 13 🙂

 Send oss din gratulasjons-hilsen her!

Vi oppfordrer dessuten til å bruke: #p3bursdag hele uka, og ønsker å feire 2.oktober med at flest mulig har på seg P3-skjorte rundt omkring i landet! Har du en P3-skjorte? Ta den på i morgen!