13. juni har tredje sesong av vampyrdramaet True Blood premiere i USA. I den anledning har HBO nå slengt ut en herlig smakebit på hva vi kan vente oss.

På traileren kan det virke som om sesong 3 av serien er litt mørkere enn tidligere, og at vi har mye spenning i vente.

Traileren hinter om at bortføring, drap og varulver vil bli fremtredende i sesongen som kommer.

Vil det endelig skje noe mer mellom Eric og Sookie, eller er det bare en drøm? Og virker det ikke også som at Tara har fått et ønske om å bli vampyr?

I traileren ser vi også at vi får et gjensyn med Russell Edgington, vampyrkongen av Mississippi. Og skuespilleren Joe Manganiello mest kjent fra One tree Hill, dukker også opp i en ny karakter.

Hva skjedde i sesong 2? Se sesongavslutningen her.Torfinn Borkhus har tidligere anmeldt sesong 2 av True Blood. Se hva han mente her:

Må vente lenge

Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg i hvertfall sinnsykt til å se en ny sesong med blodsugende drama. Desverre må du vente til tidligst februar neste år, før du kan se tredje sesong av True Blood på NRK.

Mens du venter kan du imidlertid kose deg med eldre episoder av serien. Fra tirsdag 15. juni begynner nemlig NRK3 å sende sesong 1 på nytt.

Hva synes du om traileren? Har du noen teorier om hva som kommer til å skje? Legg igjen en kommentar da vel!

Et lite apropos til slutt – varulvene har nå inntatt mer enn True Blood. Nå er de å finne på amerikanske skoler også! Se det gøyale nyhetsklippet om “teen werewolves”: