Beavis & Butthead. (AP Photo / MTV)
- Huh-huh huh-huh huh-huh... (AP Photo / MTV)

Det er nesten for godt til å være sant, kilder i MTV har bekreftet at de er i gang med å produsere nye episoder av Beavis & Butt-head.

LES: Futurama er genialt

Serien handler om to hormonfylte tenåringskompiser, som med sin kjente latter surfer igjennom ungdommen med rekordlav IQ.

Dette betyr at vi snart igjen kan få høre de to idiotene kommentere musikkvideoer, noe MTV har vist stadig mindre av de siste årene. Jeg kan godt tenke meg å høre hva de har å si om Lady Gaga…

I 1996 fikk de til og med laget en egen film, Beavis & Butt-head Do America – om ikke en høydare innen filmkunst var den i det minste ustyrtelig morsom.

Judge er sjefen

Mannen som stod bak den originale serien, og la stemmer på både Beavis og Butt-head, er hentet inn igjen til de nye episodene forteller nettstedet New York Post.

TA TESTEN: Hvem er du på Moes bar i The Simpsons?

Mike Judge har stått bak flere seersuksesser etter at Beavis & Butt-head ble kansellert i 1997. Han har laget både serien King of the Hill og filmen Office Space.

Ubekreftede rykter forteller at det skal lages hele 30 nye episoder, og at serien skal beholde sitt typiske utseende (som nå er for retro å regne).

Huh-huh huh-huh huh-huh – er dette fett, eller hva syns du?

SE: Fulle episoder av serien hos MTV.com

(kommentarfeltet finner du under videoen)