Har du sett den nye traileren til Batman: Arkham City? Endelig får vi en etterlengtet smakebit av spillopplevelsen!

Det er knyttet store forventninger til spillet som kommer 21. oktober. I traileren får vi se gameplay fra spillet for første gang. Vi får blant annet se hvordan Batman navigerer rundt i det åpne spilllandskapet.

Siden man nå har en hel bydel til rådighet, i motsetning til asylet man utforsket i forgjengeren, så har man mye større frihet til å bevege seg, noe som kommer tydelig frem i traileren.

Hva synes du om traileren? Fortell i kommentarfeltet!


Den forrige traileren for spillet kom i desember og viser Batman i heftig slåsskamp, og Professor Hugo Strange som senere avhører en av Batmans overfallsmenn.

Se traileren her:
[nrkvideo videotype=”brightcove” videoid=”708582458001″ bildeurl=”https://p3.no/filmpolitiet/wp-content/uploads/2011/03/batman-arkham-city.png”]

Det første spillet i serien Batman: Arkham Asylum imponerte da det kom i 2009. Rune Håkonsen mente da at spillet var et mørkt, skummelt og fantastisk artig sted!

Det blir spennende å se om Arkham City klarer å leve opp til forventningene som har bygget seg opp etter Arkham Asylum!

Se Rune Håkonsen sin anmeldelse av Batman: Arkham Asylum:
[nrkvideo videotype=”brightcove” videoid=”36324761001″ bildeurl=”https://p3.no/filmpolitiet/wp-content/uploads/2011/03/batman-arkham-city1.png”]