Denne uka hadde fjerde sesong av den populære serien Sons of Anarchy premiere i USA.

Det skal vi feire med å dele ut sesong en og to på DVD til én heldig vinner! I tillegg trekker vi to vinnere som får hver sin P3-skjorte.

Konkurransen er avsluttet og vinnerne er kåret, men du kan fortsatt teste kunnskapene dine i kvissen!

Mary fra Stjørdal ble den heldige vinneren av DVD-boksene, Tone Lise fra Bodø og Marius fra Oslo får hver sin P3-skjorte.

Anmeldelse: Sons of Anarchy S02

Sons of Anarchy er historien om motorsykkelgjengen SAMCRO. Gjengen regjerer byen Charming med jernhånd og har, til en viss grad, mer makt enn politiet.

Sesong tre av serien ble vist på TV2 Zebra nå i sommer og i oktober kommer herligheten på DVD. Hvis du går av med seieren i vår Sons of Anarchy-konkurranse får du altså noe å kose deg med frem til da.

Og for deg som lurer på når sesong fire kommer til Norge – Her er en melding vi fikk av Mikal Olsen Lerøen på Facebook:

Festmelding fra fine Mariannne i TV2. Sons of anarchy ses 4 kommer på Zebra i oktober. #samcrow oktoberfest: zebra. “@mariboge: @Mikalen da er det bekreftet. Sesong 4 starter 4 oktober kl 2130!! Hold av tirsdagene fremover ;-)”

Ta Filmpolitiets kviss her!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.

Comments are closed.