SESONGPREMIERE – 11.12 – MAX – 18:30

Jeg fikk aldri anbefalt sesong én av Archer når MAX begynte å sende den tidligere i år. Det tenker jeg å kompensere for nå.

For Archer er nemlig en hysterisk artig animasjonsfrekkas fra kanalen FX som jeg ble introdusert for i sommer av en kompis. Hver bidige kveld, etter at ungene hadde gått til ro, satte vi oss ned og hadde kvalitetstid med noe salt og noe leskende til. Og lo og lo og lo.

Omtalen fortsetter under bildet av Archer og Anka – Archers første oppdrag i sesong 2.

Archer (Foto: FX)
Archer i full gang med å kommentere sin kjøring i forhold til Steve McQueens. Mens han jages av leiemordere. (Foto: FX)
International Secret Intelligence Service

Archer handler om agentene ved International Secret Intelligence Service (ISIS) i New York, anført av den umodne og selvopptatte Sterling Archer; sjefen (og mora) Malory Archer og Sterlings ekskjæreste og medagent Lana Kane – alle sammen proffe agenter som har fokus et helt annet sted enn jobben, men som får jobben gjort.

Archer er plenty med action, sexy kropper, avsporinger og upretensiøs animasjon.

Archer (Foto: FX)
Underveis oppstår det situasjoner. (Foto: FX)

Det dukker ALLTID opp en eller annen heit fyr eller ei heit dame i ISIS’ oppdrag som distraherer Sterling eller Lana fra agentjobben, og om det ikke gjør det, har de to mer enn nok å krangle om siden de er ekser.

Noen sting i penis

I sesongpremieren som du kan se på MAX i kveld, må ISIS til Gstad i Sveits for å passe på dattera til en stinn tysker. Og dattera er selvfølgelig heit som et brød.

Smett inn noen sting i Sterlings penis, ei tysk melkebudeie og en snøscooterjakt og du har 22 minutter med underholdende animasjon.

Her er en av trailerne for sesong 2, se den og legg igjen en kommentar i feltet under!

Archer sesong 2 har premiere på TVNorge MAX i kveld, 18:30. (Det blir vel å programmere PVRen hvis du har små unger i huset.)