Saoirse Ronan skulle spille hovedrollen i Order of the Seven. (Foto: Evan Agostini, NTB Scanpix).

Kinogjengere hungrer etter eventyr om dagen. Likevel blir det kanskje litt mye når tre filmer om Snehvit produseres samtidig.

Lille speil på veggen der, Snow White and the Huntsman og Order of the Seven har alle sin vri på eventyret om Snehvit.

Nå melder imidlertid The Hollywood Reporter at Disney stopper produksjonen av sistnevnte film på ubestemt tid.

Disney har jobbet med Order of the Seven i lang tid, men innspillingen av filmen skulle ikke starte før i sommer.

Saoirse Ronan, kjent fra Om forlatelse og Hanna skulle spille hovedrollen mens Michael Gracey skulle gjøre sin regidebut med filmen.

Les også: Saoirse Ronan er en beintøff jente

Dårlig økonomi

Disney har foreløpig ikke oppgitt noen grunn til hvorfor produksjonen av filmen stoppes, men det spekuleres i at det kan være dårlig økonomi som ligger til grunn.

Actioneventyret John Carter floppet fullstendig på kinoer over hele verden tidligere i år, noe som førte til milliontap for Disney.

Les også: John Carter kan bli tidenes filmflopp

John Carter skal ha kostet 250 millioner dollar å lage, noe som tilsvarer nesten 1,5 milliarder norske kroner. Tapene skal visstnok ha fått Disney til å ta en grundig titt på budsjettene til filmene de har i produksjon, og nå har altså Order of the Seven blitt satt på hold.

For seint ute?

Siden innspilligen av Order of the Seven har latt vente på seg, ville Disney dessuten virket bakpå om de kom med en Snehvit-film et år etter Universal Pictures og Relativity Media lanserte sine eventyrfilmer.

Relativity Medias Lille speil på veggen der kom på kino tidligere i år, men var ikke akkurat et fabelaktig stykke film. Jeg anmeldte Tarsem Sings fargeklatt til terningkast tre.

Universal Pictures Snow White and the Huntsman, med Twilight-stjerne Kristen Stewart i rollen som Snehvit, kommer på kino 8. juni i år. Dette skal være en mørkere og mer voksen Snehvit-fortelling.

Les også: Kristen Stewart: – Jeg liker tanken på en figur som overhodet ikke er selvbevisst.

Order Of The Seven hadde en helt annen vending på eventyret vi kjenner så godt. Handlingen var satt til Kina, der syv krigere møter en engelsk kvinne som jages av ondskap og bestemmer seg for å beskytte henne.

Dette kunne jo vært en interessant fortelling, så vi får vente å se om Disney henter opp prosjektet igjen når økonomien er på stell igjen.

Se traileren for Snow White and the Huntsman som snart kommer på kino her:

Hva synes du om alle Snehvit-filmene? Si din mening i kommentarfeltet!