Krølltoppen Ben Savage preget TV-skjermene på 90-tallet da vi fulgte hans rollefigur Cory fra sjetteklasse og til college i TV-serien Et gutteliv (originaltittel: Boy Meets World). Sammen med bestekompisen Shawn og Topanga, den pene og smarte jenta i klassen, følger vi Cory gjennom hans oppvekst og ungdomstid, helt til Cory og Topanga ender opp som gift ved seriens slutt.

I starten av november ble det klart at Disney skal blåse liv i den gamle serien, som gikk i syv sesonger fra 1993 til 2000, med en oppfølger som skal hete Girl Meets World (Et jenteliv?).

Nå melder TVLine.com at vi også får et gjensyn med det gamle radarparet Ben Savage og Danielle Fishel som spilte Topanga i den nye serien.

Les også: Two and a half men-skodespelar Angus T. Jones ut mot eigen TV-serie.

Møt Cory og Topanga som foreldre

Savage og Fishel skal spille i pilotepisoden til Girl Meets World, som skal handle om Cory og Topangas 13 år gamle datter Riley. Serien, som skal gå på Disney Channel, er fortsatt i en tidlig fase av produksjonen, med Boy Meets World-skaperen Michael Jacobs ved roret.

Les også: Topp 5: Guilty pleasures på TV!

Siden serien denne gangen skal handle om en jente som vokser opp, er det naturlig å anta at målgruppen vil være et ungt og kvinnelig publikum. Det blir spennende å se om Et jenteliv blir like populært som Corys pubertale eventyr var på 90-tallet.

Det er ingen jo tvil om at unge jenter er blitt en sterk målgruppe, noe andre Disney-serier som Hannah Montana, Magikerne på Waverly Place og Shake it up! vitner om.

Hva var ditt forhold til Et gutteliv? Fortell i kommentarfeltet!