Gutta i Hafjell Edit viser hva de er gode for i bakken. Med den avslappende bakgrunnsmusikken får filmen en behagelig stemning.

Om filmen

Håvard Heslien:

– Beskriv filmen du har laget!
– Det er en skifilm fra Hafjell Alpinsenter med elever på NTG Lillehammer i fokus. Alt ble filmet i løpet av én dag under Amandusfestivalen 2012 via Ski & Brettfilm Workshopen og redigert dagen derpå.

– Hvorfor laget du akkurat denne filmen?
– Jeg laget denne filmen fordi jeg interesserer meg for ski og ekstremsport. Dessuten har jeg aldri laget en skifilm før så det var helt nytt for meg og utrolig morsomt, spesielt da jeg fikk skryt av Even Sigstad, en profesjonell skikjører og klipper for Field Productions.

– Hva er dine ambisjoner for fremtiden?
– Mine ambisjoner for fremtiden er og bli en 3D-grafiker. Jeg har søkt meg inn på 3D-grafikk ved NITH og venter for tiden på svar på opptaksprøven.

Rulletekst

Foto: Tomas Ruud, Helge Albjerk, Håvard Heslien

 

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.