Konrad er en svært ulykkelig sirkuselefant som blir behandlet dårlig av sirkusdirektøren. Han venter natt og dag for å finne ut en måtte flykte, og endelig en dag observerer han det som blir avgjørende for hans fremtid.

Om filmen

– Beskriv filmen dere har laget!
– Vi har laget en animasjonsfilm som heter Slipp konrad fri. Den handler om den stakkarslige elefanten Konrad og en ond diriktør på et sirkus. Konrad er fanget i et bur og er svært ensom. Alt han ønsker er å slippe fri og til slutt får han en god ide. Filmen har en rørende og morsom historie.

– Hvorfor laget dere akkurat denne filmen?
– 3MK lagde denne filmen i et skoleprosjekt på akademiet vgs3. Formålet var å bruke våres beste kvaliteter til å sette sammen en animasjonsfilm. Vi hadde lyst å lage en animasjonsfilm som skulle ha både morsomme elementer og en god historie. Hele klassen bidro, og resultatet vi endte opp med er vi svært fornøyd med

– Hva er deres ambisjoner for fremtiden?
– Vi er en klasse med mange forskjellige planer for framtiden. Noen ønsker å studere foto, noen journalist og noen film. Vi er en unik klasse med mange talentfulle elever. Klassen har deltatt på mange konkurranser og det har blitt mange premeier.

Rulletekst

Simon Nystad, Håvard Hole, Jonas Rømer, Amalie Nord Hagen, Maiken Spjeld Sørensen m.