Kom te land er en film som er inspirert av norsk natur langs kysten. Karakterene i musikkvideoen knyttes til bandets medlemmer. Musikkens atmosfæriske utrykk gjenspeiles veldig i musikkvideoen.

Om filmen

Arne Vidar Stoltenberg:

– Beskriv filmen du har laget!

– Musikkvideoen til Sturla Larsens fantastiske låt «Kom te land» er en melankolsk tolkning av en like melankolsk låt. Vi møter en mann som har mistet håpet og vil på mange måter forlate den verden han kjenner. Hvordan er det å ha gitt opp håp? Og selv om du behøver hjelp, vil du se den hjelpen andre prøver å tilby?

– Hvorfor laget du akkurat denne filmen?
– Vi laget denne musikkvideon hovedsakelig på grunn av en skoleoppgave, samtidig forelsket vi oss med låta også. Da låta vokste i oss, ble vi mer og mer knyttet til å lage et produkt vi alle kunne være fornøyd med. Vi elsker å drive med film og dette er helt klart et av de morsomte prosjektene vi har jobbet på!

– Hva er dine ambisjoner for fremtiden?
– Ambisjonene til filmteamet vårt er høye, noe vi sammen føler er bra. Vi vil alle jobbe innenfor egne roller og har tidlig satt oss mål for hva vi vil drive med. En vil bli regissør og manusforfatter, en vil jobbe som produsent og en vil bli klipper. Sammen har vi jobbet som et velfungerende team. Vi at en gang i fremtiden kommer vi til å jobbe med dette og arbeider veldig hardt for å oppnå dette målet.

Rulletekst

Produsert av Sam Einar Engh Syftestad, Arne Vidar Stoltenberg og Maria S. L. Fostad.