Klikk over for å se anmeldelsen av «Rare Exports».

Noen filmtrailere fanger oppmerksomheten. Kanskje de formidler en følelse av hva filmen vil fortelle, eller bare beint ut forteller deg hva som skjer i hele filmen. Og så har du de trailerne som får deg til å flire. Ikke fordi det er dårlig, men fordi den viser deg noe over-the-top og uventet.

De første bildene fra Rare Exports – A Christmas Tale-regissør Jalmari Helander nye actionfilm Big Game er en slik trailer.

Unggutten Oskari blir sendt ut i skogen på en manndomsprøve av sin far. Der finner han noe som ikke vanligvis frekventerer de finske skogene.

Ja, det er Samuel L. Jackson. Og vi er omtrent like overrasket over at karrieren hans har tatt ham til Finland som skuespilleren selv, i hvert fall om vi skal stole på The Hollywood Reporter sin anmeldelse fra filmfestivalen i Toronto: «Jackson looks like he can hardly believe the movie he’s in, but he goes where he’s told.»

Det er ikke planlagt en norsk kinopremiere på Big Game, det er heller ikke kjent om den vil bli tilgjengelig på DVD eller Blu-ray her til lands.

Hvilken Samuel L. Jackson-film er din favoritt? Del dine synspunkter i kommentarfeltet under lenkene.

Les mer om Samuel L. Jackson: