Flyvende biler, Adolf Hitler, skateboard, dinosaurer, arkaderoboter og en tidsreisende «Kung fu renegade cop» – det er noen av ingrediensene i den kommende 80-tallsnostalgiske referansekomedien Kung Fury.

Nå er også David Hasselhoff klar for moroa. Han gjør comeback som artist og har laget en veldig tidsriktig låt med en aldeles «over the top» musikkvideo!

Se videoen til låten True Survivor her:

Svensk kronerulling

Det er svenske David Sandberg står bak både manus og regi på Kung Fury. Budsjettet ble samlet inn via en Kickstarter-kampanje som brakte rundt 630 000 dollar i kassa.

Stillbilde fra Kung Fury. (Foto: Skjermdump fra  youtube.com, DavidHasselhoffVEVO)
I Kung Fury hackes du tilbake i tid. (Foto: Skjermdump fra youtube.com, DavidHasselhoffVEVO)

Filmen tar ALT som var kult med 80-tallets martial arts filmer, tidsreisefilmer, videospillfilmer og politiheltfilmer og stapper det sammen til en hjertevarm hyllest.

Kung Fury handler om en politimann fra 80-tallets Miami som vil reise tilbake i tid til 2. verdenskrig for å drepe den onde kampsportmesteren Adolf Hitler – aka «Kung Fürher».

– Moro, action og helter

hjemmesiden til Kung Fury har de også et sitat fra Hasselhoff om hvorfor han har blitt med på Kung Fyry-laget.

– 80-tallet handlet om moro, action og helter. Og Kung Fury har alt! Jeg er beæret over å jobbe med regissør David Sandberg, som er en lovende naturkraft i den animerte digitale underholdningsverden. Låten er perfekt for meg, siden jeg virkelig er — i den virkelige verden — en True Survivor

Kung Fury blir 30 minutter lang og skal ifølge filmskaperen slippes gratis på internett med premiere en gang i andre halvdel av mai.