2018: Seriene vi gleder oss til

10 forhåndsfavoritter

En westernserie fra Coen-brødrene, en nattserie fra Dag-skaperne, byråknuffing mellom CIA og FBI og det som muligens er den dyreste Netflix-serien noensinne er blant det vi gleder oss mest til i serieåret 2018.

I Norge er hovedstaden i dytten. Dag-skaperne Øystein Karlsen og Kristopher Schau har laget en slags road movie i sanntid gjennom Oslo-natten. Det blir vestkantgutter i TVNorges Hvite gutter, storbykrim i TV3s Rekyl og voksenutfordringer i tredje sesong av NRKs Unge Lovende. Og vi ser for oss at Thomas Hayes (William fra Skam) også kommer til å henge en del i hovedstaden i tulledokumentarserien Jeg heter ikke William.

Men det skjer ting i landet eller også. Heimebane er et fotballdrama med Ane Dahl Torp og John Carew spilt inn i Møre og Romsdal. Og så håper vi at det blir premiere på storproduksjonen Lykkeland på tampen av året. Det er Petter Næss (Elling) sin historiske serie om det norske oljeeventyret, og den er spilt inn i Stavanger.


2017: Årets beste filmer | Årets beste spill | Årets beste TV-serier


Selv om det ser ut til at vi må klare oss uten Game of Thrones i 2018, så er det mange godbiter som ligger på vent fra det store utland.

Fanfavoritter som Westworld, The Handmaid’s Tale, Atlanta, Luther, Broen, Jessica Jones og The Americans kommer alle med nye sesonger i løpet av året. Kanskje får vi mer av Stranger Things og The Crown også.

For true crime-fansen er det bare å merke seg The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, Danny Boyles Trust og Tupac/Notorious B.I.G-dramaet Unsolved. Og selv om ingenting er bekreftet fra Netflix, så krysser vi fingrene for at 2018 muligens også vil inneholde sesong 2 av Making a Murderer.

PODKAST: Derfor er The Handmaid’s Tale årets beste serie

For deg som digger originale dramasatsinger, så renner seriene på i 2018. The Chi, Britannia, Counterpart (Med Morten Tyldum på regi), Mosaic, Altred Carbon, Seven Seconds, Good Girls og The Looming Tower er bare starten på det vi håper blir en sofafest.

The First med Sean Penn, Mad Men-skaper Matthew Weiners The Romanoffs, The Simpsons-skaper Matt Groenings Disenchantment, HBOs journalistkrim Sharp Objects og The CWs dramakomedie Life Sentence er også nyvinninger vi gleder oss masse til.

Gjennopplivingen av «husker du den»-seriene fortsetter også i 2018. Mest medieoppmerksomhet er knyttet til Roseanne som kommer tilbake etter en pause på 21 år. Netflix lager en ny versjon av den gamle godbiten Lost In Space og High School-komedien Heathers (1988) blir TV-serie.

På superheltfronten er vi aller mest spent på sesong 2 av fantastiske Legion, Black Lightning og The Umbrella Academy (sistnevnte fra hodet til My Chemical Romance-frontfigur Gerard Way).

Som dere skjønner, 2018 tyter over av nye titler og nye sesonger, og her er de 10 vi gleder oss aller mest til!

Hvilke serier har du troen på i 2018? Kom med din toppliste og dine meninger i kommentarfeltet nedenfor.

Babylon Berlin
Babylon Berlin tar oss med til den tyske storbyen i perioden 1929 til 1934. (Foto: Sky Deutschland, Frédéric Batier)

En av filmhistoriens klassiske dokumentarfilmer er Berlin, en storbysymfoni fra 1927. Den viser i sort-hvitt fram den tyske metropolens fasader og hverdagsliv, Babylon Berlin inviterer oss inn i den samme byens fargerike natteliv.

«Velkommen til Berlin, 1929» er overskriften, og ut fra traileren byr serien på drøy sex, sprudlende utesteder, nazister, russisk mafia og en krim noir som ser både deilig og syndefull ut.

Regissør Tom Tykwer (Run Lola Run, Sense 8) er blant serieskaperne på dette friske periodedramaet som er basert på forfatteren Volker Kutschers pågående bokserie om etterforskeren Gereon Rath.

Bøkene kombinerer stemninger og motiver fra den amerikanske hardkokte detektivstilen med det gyldne 20-tallets Berlin – som var en pulserende storby i stor omveltning og plassert i hjertet av de kontrastene og konfliktene som noen år senere skulle rive Europa i stykker.

Her skapes forventningene våre både av tidsepoken, den lekre visuelle stilen, musikken og krim-vinkelen. Vi drømmer om kuriøse historiske detaljer og saftige miljøskildringer.

ANMELDELSE: The Crown S02 – Fremdeles min tekopp

Babylon Berlin har ikke fått noen premieredato, men kommer på NRK i løpet av 2018.


Castle Rock

Svenske Bill Skarsgård spiller klovnen Pennywise i It, han skal ikle seg en ny Stephen King-figur i Castle Rock. (Foto: SF Studios)

Stephen Kings navn og uhyggelig gode skaperverk har virkelig satt sin nostalgismak på amerikansk popkultur de siste årene.

Stranger Things er bortimot en eneste lang homage til den den lune skrekkmesteren. På kino har King bragt klovnefrykten til en ny generasjon med It. Og selv om vi i Filmpolitiet ikke likte The Dark Tower så godt, så spilte filmen inn det dobbelte av hva den kostet – bare på kino klarte Idris Elba og gjengen å sneie innom kinotoppen i USA – så vidt.

Litt som årstidene i Game of Thrones: Stephen King-sesongen har vart lenge nå, og vi er klar for mer.

ANMELDELSE: It – Denne filmen er et underholdende mareritt!

Castle Rock tar navnet sitt fra en fiktiv småby i staten Maine, USA som går igjen i Stephen Kings verden. Serien tar utgangspunkt i byen og kombinerer både rollefigurer, tema og mytologi fra flere av Kings elskede historier.

J. J. Abrams er produsent, sjangeren er selvfølgelig «overnaturlig thriller» og rollelisten er full av gode navn. Blant annet et par skuespillere som har gjort ikoniske jobber på andre Stephen King-filmatiseringer, deriblant Sissy Spacek fra Carrie og Bill Skarsgård som spiller Penywise i It.

Castle Rock har ikke fått noen premieredato, men teaseren fra produsentene i Hulu lover at den kommer i 2018.


The Handmaid’s Tale S02
Vi mener The Handmaid’s Tale var den beste serien i 2017.(Foto: Take Five/Hulu)

Den beste og viktigste TV-serien fra 2017 får ny sesong – selvfølgelig gleder vi oss.

Her har ikke Hulu tenkt å hvile på Emmy-suksessen fra 2017, og det er glimrende nyheter for alle oss som har blitt sugd inn i den dystre og intense framtidsfabelen fra Margaret Atwoods kloke hode.

Spenningstrådene fra sesong 1 er mange, varierte og gode, og noen av replikkene som kom på tampen av sesongen (spesielt den om uniformering) gjør at april nesten ikke kan komme fort nok.

ANMELDELSE: The Handmaid’s Tale – 2017s beste serie

The Handmaid’s Tale S02 har amerikansk premiere i april, og vil trolig vises på HBO Nordic i Norge.


Maniac
Emma Stone og Jonah Hill skal spille to av hovedrollene i Netflix-komedien Maniac som er basert på Espen P.A. Lervaags serie med samme navn. Her er det to stjernene i Superbad. (Foto: The Walt Disney Company Nordic)

Her er det mye kult! Serien er basert på den norske komiserien Maniac som ble laget av Espen P.A. Lervaag og Håkon Bast Mossige og hadde premiere på TV 2 i 2015.

ANMELDELSE: Maniac – glimter øyeblikksvis til med sjarm og varme

Vi får gjenforeningen av Jonah Hill og Emma Stona som ga oss den kuleste komedien i 2007 da de ledet an i den glimrende Superbad. Regien er ved dyktige Cary Fukunaga (Beast of No Nation og Emmy-vinner med True Detective) Og vi får døyvet Justin Theroux-abstinensene våre etter at han forsvant fra skjermen sammen med fantastiske The Leftovers i 2017.

Så ja, norskættet mørk Netflix-komedie med kule stjerner som handler om fantasiverdenene til to pasienter på en institusjon. Dette kan bli helt fantastisk gøy!

ANMELDELSE: Superbad – Noe av det morsomste fra 2007

Maniac har ikke fått noen premieredato, men er forventet å ha premiere på Netflix i 2018.


En natt
MyAnna Buring og Anders Baasmo Christiansen i Øystein Karlsens Oslo-serie En natt.(Foto: Viafilm AS, NFI)

Jeg er stor tilhenger av Øystein Karlsen og Kristopher Schaus fantastiske komiserie Dag.

Begeistringen var derfor stor da jeg oppdaget at de to hadde samarbeidet om en ny serie som heter En natt. Begeistringen økte da jeg fikk vite at Anders Baasmo Christiansen og MyAnna Buring skal spille hovedrollene. Og etter å ha sett smakebiter fra serien, så gleder jeg meg veldig til å oppleve denne dristige og velspilte dateskildringen fra hovedstaden.

Dette er en serie med en form utenom det vanlige. Handlingen foregår i sanntid og hele serien utspiller seg gjennom en natt i Oslo. Vi følger en blinddate mellom to mennesker, og får bli med på det som ligger an til å bli en innholdsrik reise inn i de små timer.

Serien er også spilt inn på engelsk, med en annen mannlig hovedrolle, så her satses det internasjonalt fra starten av.

ANMELDELSE: Dag S04 – En av Norges beste og viktigste komiserier

En natt har ikke fått noen premieredato, men vil trolig vises på NRK i løpet av våren 2018.


Atlanta S02
Darius (Keith Stanfield), Earn (Donald Glover) og Alfred «Paper Boi» (Brian Tyree Henry) i Atlanta sesong 1. (Foto: FOX, FX)

Donald Glover virker å være godt inne i en kreativ flytsone om dagen. Han skal spille Lando Calrissian i den kommende Solo: A Star Wars Story, han utvikler en animert Deadpool-serie for Fox og samme kanal har latt han og broren lage Atlanta – en av de beste seriene fra 2016.

Og da er det jo helt fantastiske nyheter at den stemningsfulle hip hop-dramedien vender tilbake med en ny sesong.

Glover, som selv spiller hovedrollen Earn, har et unikt og treffsikkert grep på situasjonene han setter opp for sine rollefigurer. Dette er morsomt, reflektert, vemodig og absurd på samme tid.

I Darius (Lakeith Stanfield ) har han skapt en rollefigur som rivaliserer selveste Kramer (Seinfeld) som morsommerkelig kamerat, og gjennom å bruke musikkarrieren til Paper Boi (Brian Tyree Henry) som spenningstråd så er potensialet til å krydre seriens lune hverdagsnerve med helsprø utflukter alltid til stede.

Vi har troen på at 2016s beste dramedie vil lykkes igjen.

ANMELDELSE: Atlanta S01 – Smart og stemningsfull hip hop-komedie

Atlanta har ikke fått noen premieredato, men er bekreftet fra FX at premieren blir i 2018. Serien vil trolig vises på FOX i Norge.


Altered Carbon
Altred Carbon er en påkostet Netflix-serie basert på en cyberpunkroman skrevet av R.K. Morgan i 2002. (Foto: Netflix)

En dystopisk cyberpunknoir med en smak av Blade Runner, som Netflix har øst penger på og som har suverene Miguel Sapochnik (flere av de beste episodene av Game of Thrones) som regissør på pilotepisoden.

Jo da, Altred Carbon har så definitivt mange aspekter som får det til å boble og bruse i seriehjertet.

Fallhøyden er selvsagt også stor. Og både Sapochnik (for vi glemmer ikke Iron Fist) og de enorme pengesekkene til Netflix har skuffet oss før (kremt kremt Marco Polo).

Men den lovende traileren har gitt oss troen på at dette vil bli snadder på skjermen. Historien er basert på Richard K. Morgans roman fra 2002, og tar for seg en drapsetterforskning i en framtid hvor mennesker ikke dør, men kan laste seg opp i nye kropper.

Joel Kinnaman (The Killing, House of Cards) leder an i rollen som etterforsker Takeshi Kovac i det som virker å bli en meget fengende framtidskrim.

ANMELDELSE: Blade Runner – Ett av filmhistoriens største mesterverk!

Altered Carbon har premiere på Netflix 2. februar


Westworld S02
Spørsmålene var mange på tampen av Westworld sesong 1. La fanteoriene begynne! (Foto: HBO Nordic)

På fanteorifronten er Westworld den store karamellen i 2018. Det er vel bare Game of Thrones og Star Wars som har klart å få oss like engasjert i sine «hva kan skje» og «hvordan henger det sammen» som det Jonathan Nolan og Lisa Joys sci-fi serie gjorde på høsten 2016.

Og vi gleder oss som unger til å vende tilbake til framtidens fornøyelsespark.

Slutten på sesong 1 åpnet opp nye verdener – bokstavelig talt – og her kommer nok både landskapet og selvbevisstheten til å fortsette utvidelsen mot nye horisonter.

Personlig ser jeg også fram til å høre hvilke moderne popklassikere som kommer til å lydlegge neste sesong. Og så er det jo ikke til å komme unna at jeg håper Ingrid Bolsø Berdals knalltøffe Armistice fortsetter sin humørfylte galskap i den nye sesongen.

ANMELDELSE: Westworld S01 – Hatten av for HBO

Westworld har planlagt premiere våren 2018 på HBO Nordic.


The Ballad of Buster Scruggs
Tim Blake Nelson (i midten), her fra O Brother, Where Art Thou?, skal spille Buster Scruggs. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)

Coen-brødrene har ved utallige anledninger vist, fra Millers Crossing via True Grit til O Brother, Where Art Thou? at de har et unikt godt grep om USAs krokete historie og de særdeles merkelige typene en kan finne der.

Når denne duoen da får lov til å lage en westernserie, så roper vi rett og slett yeehaw av pur lykke.

Topp 5: Coen-filmer

The Ballad of Buster Scruggs skal bli en antologiserie med seks kapitler hvor hver episode forteller sin egen historie. Det vi tror vi vet er at figuren Buster Scruggs skal være et slags lim mellom episodene. Og at Buster skal spilles av Tim Blake Nelson som var aldeles fantastisk som en av de tre Soggy Bottom Boys i O Brother, Where Art Thou? – og nå er det selvsagt helt lov å nynne på Man of Constant Sorrow for dem som har lyst til det.

Det er Netflix som har gitt Coen-brødrene klarsignal på serien. Blant skuespillerne finner vi James Franco og Tyne Daly. Musikken lages av brødrenes faste komponist Carter Burwell, og det er Joel og Ethan selv som har skrevet og regissert serien.

The Ballad of Buster Scruggs kommer på Netflix i løpet av 2018.


The Looming Tower
Jeff Daniels spiller en av hovedrollene i The Looming Tower. (Foto: Hulu, skjermdump)

The Looming Tower tar for seg bakgrunnen for terrorangrepet i New York den 11. september 2001 gjennom å se på hva som lå til rette for et slikt angrep på USA og hvordan det kunne skje.

Serien er basert på den Pulitzer-vinnende boka The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11 fra 2006, og serien vier mye tid til forholdet mellom CIA og FBI og hvordan et dårlig samarbeidsklima mellom de to byråene gjorde stor skade for amerikansk etterretningsarbeid.

ANMELDELSE: Godless – Jeff Daniels er uhyggelig god

Her er det glitrende favorittskuespillere i intense møter, tegnestifter på kart, mørke parkeringskjellere og en eksplosiv blanding av politikk, religion og etterretning. Hvis alt klaffer i denne serien, noe vi har trua på, så vil den være en opplevelse for både spionserieelskere, historienerder og de politisk interesserte.

Terrorangrepet mot Verdens handelssenter i New York har preget verden i enorm grad siden 2001, og det å gi et bredt TV-publikum muligheten til å få større innsikt i den hendelsen, kan gjøre The Looming Tower til en av de mest fengslende og innflytelsesrike storseriene i 2018.

The Looming Tower har premiere på Amazon Prime 28. februar.


 • no66

  Les bøkene til Richard Morgan:
  Altered Carbon (Feb 2002)
  Broken Angels (Jan 2003)
  Woken Furies (Mar 2005)

  Be prepared to have your mind blow….

  • Are Solberg

   Det høres interessant ut. Men hva er det som er spesielt med bøkene?

   • no66

    At det underliggende tech med at personigheten er digitalisert er så naturlig. At folk bytter kropp (sleeve) er en selvfølge for å levere lengere.
    Det var det som fikk meg hektet. Jeg leser dem om og om igjen hvert år.

    • Are Solberg

     Må sjekke ut disse. Det er lite troverdig og gjennomtenkt sci-tech-litteratur der ute. Det meste blir bare veldig diffust og luftig når det kommer til den faktiske teknologien og løsningene der. The Martian var et forfriskende avvik, men ellers har det vært ganske lite av det som jeg har fått med meg. Takk for tips.

     • no66

      Det er både troverdig og ikke troverdig tech i bøkene, men det er det som er sc-fi….. 🙂

 • Robert Stray

  niende september?

  • Sigurd Vik

   Feil tall som ble igjen fra en tidlig 9/11-versjon. Beklager! Rettet nå.

   • magnarStoroy

    Ringenes herre kjem ikkje neste år?

    • Sigurd Vik

     Hei Magnar!
     En skal jo aldri si aldri, men jeg tror ikke vi får se Ringenes Herre-serien i 2018. Det har ikke kommet noen informasjon fra Amazon ennå om når den har planlagt premiere.

 • Zenit99

  Ser frem til Looming Tower. Boken til Wright var suveren.

 • Mr_Ask

  Legion mann, Legion!

  • Sigurd Vik

   Ææææææææææh! Jeg har jo helt glemt Legion! Takk for påminnelse, har ført den opp nå. Og må ta en alvorsprat med egen romjulshukommelse…

 • Daniel Bakke

  Bare jeg som gleder meg til tredje sesong av The Man in the High Castle?

 • GreatGoogalyMoogaly

  Mye bra her. Gleder meg til The Looming Tower og En Natt. Problemet er at jeg har så mange serier fra 2017 jeg fortsatt ikke har fått sett, så må komme meg igjennom de først.

 • Fortean B.

  Altered Carbon ser spennende ut.

 • Leif

  Jeg ser aldri hverken filmer eller serier med sci-fi, fabel-mennesker eller andre eventyr. Det er så lett å lage fantastiske scener der mennesker flyr gjennom luften og lignende. Det fratar filmene enhver troverdighet, og gir meg ingenting. Flott og imponerende laget, men det er alt. Lettvint underholdning. Jeg må ha dramaer fra samtid eller fra sann fortid, som jeg kan kjenne meg igjen i, og som virker troverdige. Med ekte mennesker i sentrum for handlingen, som ikke kaster seg utfor taket og flyr avgårde for å unnslippe. Eller som gjenoppstår fra de døde, eller som befinner seg i et fantasisamfunn.
  Det er heldigvis nok av glimrende serier som tilfredsstiller disse kravene.

  • Luffy

   Det er det dummeste jeg har hørt på lenge. Mye du ikke har skjønt med en god historie, samt det å trekke paraleller eller å lese mellom linjene.

  • Luffy

   Det er noe av det dummeste jeg har lest på lenge. Mye du ikke har skjønt med en god historie, samt det å trekke paralleller eller å lese mellom linjene.
   ‘Med ekte mennesker i sentrum for handlingen’ Så du leser bare biografier eller historie du da? Harry Hole er ikke en ekte person, krim er fantasi det også, men det regnes kanskje ikke da eller?

   • Leif

    Du misforstår med vilje? «Ekte mennesker» betyr ikke at de har levd på orntli. Jeg leser hverken biografier eller historie. Nesbøs bøker har jeg lest.
    Alle romaner er fantasi (ispedd selvopplevde ting), og jeg har lest noen tusen. En god historie er det viktigste ved en TV-serie eller film. Men den må være troverdig i den forstand at den ikke inneholder overnaturlige elementer.
    Beste TV-serier jeg har sett er: Breaking bad, Weeds, Better call Saul, Dexter, Seinfeld, Godless, Narcos 1-3, Fargo, Bates motel og mange andre.

    • Roger Raanti

     Leif, ut ifra de seriene du nevner så burde du sjekke ut «Hannibal» med Mads Mikkelsen (hvis du ikke har allerede). Litt treg 1.sesong, men tar seg virkelig opp. I tillegg gjør M. Mikkelsen en strålende nytolkning av Hannibal Lecter.

  • Frank Høvin

   Så interessant og relevant, da.

  • Odne Lyngstad

   Jeg får virkelighet 24/7 i… virkeligheten. Så når jeg skal slappe av med litt underholdning foretrekker jeg ting langt fra det.

  • Elin Dalen-Rasmussen

   Outlander… 🙂

 • Robert Stray

  Kommer det ikke ny sesong med American Gods? Eller Taboo?

  • American Gods har problemer nå, ettersom at Bryan Fuller og Michael Green forlot prosjektet ettersom Freemantle som produserer serien ville kutte budsjettet. Lite sjans for sesong 2 av serien har premiere i 2018. Taboo har blitt sagt for lenge siden at ikke vil returnere før tidligst 2019.

 • Gerp Gurp

  «Og selv om vi i Filmpolitiet ikke likte The Dark Tower så godt, så spilte filmen inn det dobbelte av hva den kostet – bare på kino.»

  Dette er veldig misvisende. En film må generelt sett tjene to til tre ganger sitt totale budsjett bare for å gå i null. Kostnader for markedsføring er sjeldent med i de offisielle tallene, og utgjør ofte et beløp som ligger tett opp mot selve produksjonskostnadene – noen ganger mer. Det er også verdt å merke seg at kinoene som viser filmen tar rundt 50% av billettinntektene.

  The Dark Tower er derfor å anse som en relativt stor flopp for fulmstudioet og de involverte produsenter. Filmen måtte nok ha tjent inn over tre ganger sitt totale budsjett for å bli ansett som en moderat suksess, med andre ord over tre ganger så mye som den faktisk spilte inn på kino.

  • Sigurd Vik

   Det er gode poeng det der Gerp! Jeg ble bare overrasket over hvor mye den faktisk hadde dratt inn, da det virket på den umiddelbare mottagelsen i sommer som den kom til å bli en real kalkun. Men du har helt rett i at filmen har hatt betydelig utgifter som nok fører regnestykket i minus totalt sett ja.

  • Are Solberg

   Nå er det vel ikke slik at promokostnadene til en film er proporsjonale med produksjonskostnadene. En film til en milliard koster ikke dobbelt så mye å markedsføre som en film til 500 mill.

 • Aksel Høie

  Gleder meg mest til sesong 3 av True Detective

 • tommy nilsen

  No love for Expanse?

  • Sigurd Vik

   Jo, men ikke «topp 10»-love:)

   • tommy nilsen

    Er nok på min topp 10, hehe. En serie som absolutt fortjener mer omtale.

 • M.A.R

  Gleder meg kanskje mest til snatch og peaky blinders sånn for min del da.

 • Marius Waage

  ??? Better Call Saul sesong 4?

  Altså liker virkelig ikke filmpolitiet BCS? De første tre sesongene har vært helt knall!
  Er ikke nevnt i artikkelen som fan favoritt engang. Helt skrudd.

  • Sigurd Vik

   Alle tre sesongene har fått terningkast 5 og masse skryt av oss her:)
   Sesong 1: https://p3.no/filmpolitiet/2015/02/better-call-saul-e01-e02/
   Sesong 2: http://p3.no/filmpolitiet/2016/02/better-call-saul-s02-sesongpremiere/
   Sesong 3: http://p3.no/filmpolitiet/2017/04/better-call-saul-s03-e01-e02/

   Rett og slett en liten forglemmelse at sesong 4 ikke nevnes i oppramsingen sammen med bla.a The Americans og de andre oppfølgersesongene i starten av artikkelen. Men den kommer altså ikke helt opp blant de seriene vi gleder oss aller mest til – men jeg ser veldig fram til fortsettelsen!

   • Stian Simensen

    Hmmm… det er jo klart den beste serien! 🙂

   • Marius Waage

    Ja jeg mente også at dere hadde gitt BCS høy score. Så jeg skjønte ikke bæret når den ikke var nevnt her. tre femmere og ikke et av de seriene dere ser mest frem til. det er snålt xD Må si det.

    • Sigurd Vik

     Ser den, men av de tre oppfølgerseriene som fikk plass på topplista så var det to seksere. Så kun Westworld av femmerne som kom med:)

 • Ole M. Olsen

  Doctor Who.

  ‘Nuff said.

  • Morten Grønvold

   Who?

   • Ole M. Olsen

    Chris Chibnall og Jodie Whittaker.

 • Kjetil Nordin

  Sigurd, som du selv skriver gjennom tittelen på den nye serien, så heter ikke Thomas(!) Hayes, William :D.

  Så Thomas Hayes altså. Ikke William Hayes. Men takk for en virkelig god latter. Den var perfekt :). Og takk for artikkelen 🙂

  • Sigurd Vik

   Ai, ai, ai, ai huff:) Den er jo helt Marve Wesenlund.

 • Markus Andersen

  Jeg som ikke er ferdig med 2016 ennå…

 • Line A E Skaar Madsen

  The 100?

 • Først ville jeg reagere på at X-files ikke er nevnt i artikkelen (eller er jeg blind?), men så er det visst ingen i kommentarfeltet som har nevnt serien heller, så da er jeg vel i en mindretallsgruppe som gleder seg til 10 episoder med Mulder og Scully. Trolig de aller siste episodene av den kultserien…

 • R. Pupkin

  Noen som vet noe om når Ghosted med Craig Robinson og Adam «Torque» Scott, skal gå? Etter hva jeg har funnet ut skal den vises på samlebåndskanalen FOX og no random streamingtjeneste i tillegg, som jo er helt greit med tanke på alternativet (Viasat4).

 • Adrian Pedersen

  The Expanse sesong 3. Good Omens. Altered Carbon. Castle Rock. American Gods sesong 2. Preacher sesong 3. Westworld sesong 2.

  Det blir et godt år.