Rihanna med ny duettpartner

Shakira tar med seg Rihanna på sin nye låt.

Rihanna ble igjen historisk etter at “The Monster” debuterte på førsteplass på Storbritannias offisielle singelliste i november. Det var nemlig det syvende året på rad at Rihanna hadde en singel helt øverst på listen.

Etter å ha samarbeidet med Eminem, røper nå superstjerna på sin Instagram-profil at hun igjen skal inn i et nytt samarbeid. Denne gangen med den colombianske sangeren, Shakira.

Les også: Rihanna sliter med å selge ut

13. januar

Rihanna og Shakira slipper låt sammen. (Foto: Promo)
Rihanna og Shakira slipper låt sammen. (Foto: Promo)

Siden 2005 har Rihanna hatt den ene superhiten etter den andre, med låter som “Umbrella ft. Jay-Z”, “Take A Bow”, “Run This Town ft. Jay-Z og Kanye West”, “We Found Love ft. Calvin Harris” og “Diamonds”.

Les også anmeldelsen av Rihannas forrige album, Unapologetic: I sin beste trassalder

Både Rihanna og Shakira har sluppet nyheten om samarbeidet på sosiale medier, og 13. januar er datoen der de slipper låta som har fått tittelen “Can’t Remember to Forget You”.

Jobber med sitt tiende album

I 2010 samarbeidet Shakira med Pitbull, og låta “Get It Started” ble utgitt på hans album Global Warming i 2012. Samarbeidet med Rihanna blir Shakiras andre låt siden albumet Sale El Sol fra 2010.

Ifølge RCA Records skulle Shakira slippe en singel fra hennes kommende album før 2013, men i desember ble det klart at hun ikke var klar for å slippe låta. En måned tidligere sa hun at hun fortsatt skrev de siste tekstene til sitt tiende album, som ventes i løpet av 2014. “Can’t Remember to Forget You”, som hun har i samarbeid med Rihanna, skal trolig være med på skiva.

Rihanna har derimot reist verden rundt på sin Diamonds-turné det siste året, og i fjor sommer stoppet hun nok en gang innom Norge. P3s anmelder skrev blant annet:

«Rihanna viser både sterke og svake sider på “skandale-turnéens” første stopp i Norge… Etter en lite lovende førsteakt, går det heldigvis oppover jo lengre ut i konserten vi kommer», og trillet terningkast fire på konserten på Telenor Arena.

Eminem ft. Rihanna – “Monster”:

Pitbull ft. Shakira – “Get It Started”:

Shakira ft. Wyclef Jean – “Hips Don’t Lie”: