Disse spiller på P3 Gull

Sju råsterke navn er bekreftet til årets viktigste musikkfest – P3 Gull – 29. november.

P3 Gull nærmer seg med stormskritt, og vi åpner julekalenderen ekstra tidlig i år.

Envy, Truls, Emilie Nicolas, CLMD, Arif, Kaveh, Lars Vaular og Karpe Diem, er godtfolkene som skal spille på P3 Gull.

– Speiler P3-året på glitrende vis

Festkvelden går av stabelen den 29. november på Sentrum Scene. Men publikum kan vente seg et forrykende show, enten de befinner seg i salen eller i stua foran radioen, TV-apparatet eller datamaskinen.

– Det er veldig deilig å kunne dele disse navnene med publikum, sier P3s musikksjef Mats Borch Bugge. Han legger til:

– Artistene speiler P3-året på glitrende vis, og vektingen mellom debutanter og etablerte navn er spennende.

Karpe Diems Chirag er på sin side ordknapp, men entusiastisk:

– Vi gleder oss veldig! Vi kommer til å naile det. 

CLMD og Karpe Diem er også nominert i henholdsvis kategoriene Årets låt og Årets liveartist.

Stem på årets låt her!

Fra ferske stemmer til veteraner

De fem nye navnene som skal gjøre P3 Gull til en kveld for historiebøkene spenner fra stigende stjerner til artister vi forlengst har lært oss å kjenne og elske.

Karpe Diem trenger knapt noen nærmere introduksjon. Duoen har egentlig spillefri høst for å lage bok og dvd, men tar et velfortjent avbrekk fra jobbinga med å opptre med en helt spesiell fremføring på P3 Gull!

Grunerløkka-ambassadør og rapper Kaveh spilles for tiden på P3 med låta «En av dem», og har de siste årene blitt betegnet som en av norsk hiphops mest særpregede nye stemmer. Han var gjest hos Christine i oktober, der han blant annet sang duett med Sandra Lyng Haugen. Se den klamme stemningen som oppstod da Kaveh inviterte Sandra til å se på hans «lille Phillip» her!

Arif er for mange kjent som Urørt-vinner Phil T. Rich, som slapp sin debut EP «Kom så tok færdiih» i 2012. Arif har vokst fra artistnavnet Phil T Rich, og har med det ferske minialbumet Aldri & Alltid gått tilbake til sitt egentlige navn. Vi gleder oss til å se den friske artisten opptre på P3 Gull.

Houseduoen CLMD består av Carl Louis og Martin Danielle, som har hatt to av de tyngst roterte elektronika-låtene på P3 de siste par årene: «Black Eyes And Blue» og «Stockholm Syndrome». Se opp for et spektakulært show når de inntar Sentrum Scene.

Bergensrapper Lars Vaular har i løpet av det siste tiåret blitt en av de aller viktigste norske artistene. Han gjør for tiden suksess med albumet 1001 hjem, som P3s anmelder kalte «hjemmeseier» og belønnet med terningkast femSe han og Truls live hos Christine her!

https://p3.no/musikk/live-hos-christine-lars-vaular-og-truls/

Slå kloa i en av de siste billettene til P3 Gull her!