[audio:https://p3.no/filmpolitiet/wp-content/uploads/2010/08/track.aspx_1.mpeg|titles=HollywoodVampires – God Dammit!]
Sesong tre av sex-, volds- og blodssåpeoperaen True Blood er godt i gang på HBO, i kveld står Norge og Canal+ for tur.
Her er det jeg skrev om min forhåndstitt når sesong tre hadde premiere på HBO tidligere i år
.

Saken fortsetter under bildet.

True Blood (Foto: HBO)
True Blood (Foto: HBO)

Fra min tidligere sak om sesong 3:“Jessica er helt rå, selvfølgelig. Hun steller i stand mer trøbbel enn en KISS-konsert og ligger an til å bli sesong tres store komiske avveksling og romantiske perle. True Blood har etter hvert tatt seriøse vendinger, og da er Jessicas fantastiske irrasjonelle pubertetsvesen helt avgjørende for balansen”.

True Blood (Foto: HBO)
True Blood (Foto: HBO)

Fra min tidligere sak om sesong 3: “Alexander Skarsgård lovte en kåtere Eric Northman, og han løy ikke. Bare i episode én får vi se Skarsgårds variant av Mel Gibsons naken rumpe-posering fra Dødelig Våpen, sixpack og åpne silkeslåbrok. Og i en vampyrsexscene som best kan beskrives som hektisk. Eric innfrir”.

True Blood (Foto: HBO)
True Blood (Foto: HBO)

Fra min tidligere sak om sesong 3: “Ellers er Jason er rimelig ute å kjøre etter å ha skutt Eggs i siste episode av sesong to, men Andy, som har sobret seg opp, gir Jason følgende leveregel for å komme seg videre med sitt gamle jeg: “Conscience off, dick on!”. Jason må med andre ord prøve å knulle seg vekk fra den sønderslåtte samvittigheten sin. En velkjent teknikk”.

True Blood (Foto: HBO)
True Blood (Foto: HBO)

Fra min tidligere sak om sesong 3: “Tara er enda mer utpå viddene enn Jason etter at Eggs ble skutt, og her kommer mora inn i bildet igjen, med hele evangeliet og presten og all den galskapen en overbevist kristen kan oppvise som medisin for all slags plager”.

True Blood (Foto: HBO)
True Blood (Foto: HBO)

Fra min tidligere sak om sesong 3: “Hva med Bill og Sookie? Jo, i siste episode av sesong to ble jo Bill kidnappet mens Sookie tok betenkningstid på frieriet hans, og….
…la oss bare si at i skogen lusker det ulver“.

True Blood sesong 3 har premiere på Canal + Series klokka 20:00 i kveld.