Mindre enn to måneder har gått siden Arnold «The Governator» Schwarzenegger gikk av som guvernør for California, og allerede har actionikonet flere filmprosjekter på gang. Han har tydeligvis kjedet seg litt de siste årene.

I tillegg til The Expendables 2, Last Stand og Black Sands, er The Tomb en av filmene han jobber med. Etter et par castingrunder er det klart at Jim Caviezel er klar som skurk i fengselsfilmen.

Ray Breslin (spilt av Stallone) er en verdenskjent sikkerhetsekspert, som designer fengsler. En dag blir en lurt i en felle, han får skylda for en stor forbrytelse og blir satt inn i en av sine egne fluktsikre konstruksjoner.

Ved hjelp av Church (spilles av Schwarzenegger) prøver han å flykte, men fengselsvakten (spilles av Caviezel) er en fyr du ikke kødder med.

ANMELDELSE: The Expendables – ikke pent, men herregud, så tøft!

– I’ll be back
Schwarzenegger og Stallone møttes på sykehuset etter å ha spilt inn noen actionscener til 'The Expendables 2' og 'The Last Stand'. (Foto: Whosay.com)
Schwarzenegger og Stallone møttes på sykehuset etter å ha spilt inn noen actionscener til 'The Expendables 2' og 'The Last Stand'. (Foto: Whosay.com)

Allerede i starten av 2011 var Schwazenegger klar på at han ville tilbake til kinolerretet, og at han har lengtet etter å være foran kameraet igjen.

– I fremtiden må jeg tilpasse rollene mine til alderen min. Clint Eastwood har gjort det allerede. Ekstrem action er rett og slett ikke mulig lenger. Jeg vil bli utfordret som skuespiller, fortalte han til den østerrikske avisa Krone.

Så langt ser det likevel ikke ut som om det blir de store dramafilmene som står i fokus, tidligere i år havnet han på sykehus sammen med Stallone etter å ha spilt inn krevende actionscener til filmene The Expendables 2 og The Last Stand.

I den førstnevnte går en proff gruppe leiesoldater på en smell under det som skulle være et enkelt oppdrag fra Mr. Church (spilles av Bruce Willis). Her møter gutta skurken Jean Vilain, som spilles av Jean-Claude Van Damme. Mens The Last Stand handler om en narkobaron på vei mot den meksikanske grensen, hvor sheriffen (spilles av Schwarzenegger) er det eneste som står i veien.

Er det de gamle actionkarene som fortsatt er best? Legg inn din mening i kommentarfeltet under traileren til The Expendables 2.

Kilde: Empireonline.com / krone.at