Seth Rogen, manusforfatter/regissør Evan Goldberg og produsent James Weaver, har blitt en gjeng å regne med på humorfronten i Hollywood om dagen.

I fjor høst kom Goldberg og Rogen med apokalypsekomedien This Is The End, denne våren er Rogen og Weaver aktuelle med Bad Neighbours, og nå samarbeider trioen på en ny komedie.

Anmeldelse: Bad Neighbours – Rå voksenhumor med substans!

The Interview handler om en talk show-vert og hans produsent, som får et spesielt oppdrag av CIA når de klarer å sikre seg et intervju med Nord-Koreas store helt Kim Jong-Un. Oppdraget går selvfølgelig ut på å ta livet av diktatoren når de får sjansen.

James Franco spiller det karismatiske TV-fjeset David Skylark, og Rogen har rollen som produsenten Aaron Rapoport. Rogen står også for regi og manus for filmen sammen med Evan Goldberg, som de også gjorde på This Is The End.

Nå er den første traileren for filmen ute, og det ser ikke akkurat ut som om Francos og Rogens rollefigurer er kapable til å gjennomføre oppdraget de har fått – noe som selvfølgelig er kjempemorsomt.

– You wanna go kill Kim Jong-Un?
– Totally!

Se traileren her og si din mening om filmen i kommentarfeltet! kommentar

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.