Skuespiller John Stamos avslørte under et besøk hos talk show-verten Jimmy Kimmel i går at den ikoniske tv-serien vender tilbake. En helt ny sesong med serien som i Norge ble sendt under navnet Under samme tak kommer allerede til neste år. Samme kveld gikk Netflix ut og bekreftet at det er de som har finansiert oppfølgeren til Full House.

– Vi har jobbet med dette i mange, mange år. Vi ville at det skulle gjøres rett og ville ta hensyn til seriens arv, fortalte Stamos til et jublende publikum.

Fuller House vil få premiere på Netflix i løpet av 2016 og fører videre historien om flere av de kjente figurene fra originalserien. Stamos selv vil produsere den nye sesongen og dukke opp i en gjesterolle som onkel Jesse.

Kimmy Gibler (Andrea Barber) blir en av hovedpersonene i den nye sesongen med «Under samme tak». (Foto: ABC)
Kimmy Gibler (Andrea Barber) blir en av hovedpersonene i den nye sesongen med «Under samme tak». (Foto: ABC)

ANMELDELSE: Better Call Saul – vellykket spin off-serie

Vil ha med alle skuespillerne

En rekke av de gamle stjernene er allerede bekreftet, mens flere ligger i forhandlinger med Netflix om et comeback. Candace Camerom-Bure vil dukke opp som D.J., det samme vil hennes yngre søster Stephanie spilt av Jodie Sweetin.

Publikumsfavoritten Andrea Barber, kjent for sin rolle som Kimmy, er også om bord på prosjektet i en av hovedrollene.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Bob Saget, Mary-Kate og Ashely Olsen, samt Dave Coulier og Lori Loughlin, er i samtaler med produksjonsselskapet melder bransjenettstedet The Hollywood Reporter.

En spin off-serie

Mens det var hele familien som var fokus i serien som ble sendt på den amerikanske tv-kanalen ABC mellom 1987 og 1995, er det enkelte at bifigurene som nå vil stå i sentrum for de 13 planlagte episodene.

D.J. Tanner-Fuller jobber som veterinær, er gravid og nyskilt i San Francisco. Stephanie forsøker å slå igjennom som artist, mens Kimmy har utfordringer som alenemor. Sammen med Kimmys rebelske tenåringsdatter flytter de inn til D.J. for å hjelpe til med hennes to sønner – den rebelske 12-åringen J.D., den nevrotiske 7-åringen Max, og hennes kommende tredje barn.

Hvilken av figurene fra «Under samme tak» er din favoritt? Del dine meninger i kommentarfeltet.

Les flere nyheter om Netflix her: