Arif, Karpe Diem, Lars Vaular, CLMD, Kaveh, Envy, Truls og Emilie Nicolas er alle bekreftet til årets vakreste musikkveld, P3 Gull, som finner sted 29. november. Les våre blodferske intervjuer med dem her!

Etter 20 år som radiokanal starter P3 endelig sin egen musikkpris.

Du kan forvente et forrykende liveshow med de beste P3-artistene, utdeling av gjeve priser, massevis av fans og P3-profiler. Musikkfesten finner sted på Sentrum Scene i Oslo 29. november, ledes av Live Nelvik og vil bli sendt direkte på NRK3 og P3.no.

Arif mener at det er på høy tid at P3 Gull kom på banen. Karpe Diem er fortsatt sultne etter massiv suksess. Lars Vaular omfavner fortiden og vil gripe fremtiden. CLMDs festmusikk blir ufrivillig og frivillig til radiohits. Ambisiøse Kaveh har sjarmert radiolytterene. Envy har det siste halvåret tatt de skandinaviske hitlistene med storm med gigahiten «Am I Wrong?». Truls har meldt overgang fra indierock til urban pop med stort hell. Og Emilie Nicolas har både fått et skred av lovord, A-listing på P3 og platekontrakt med Sony slengt etter seg den siste tiden.

Hvem er disse artistene egentlig? Hva driver dem? Og hva er deres forhold til P3? Vi har møtt Arif, Karpe Diem, Lars Vaular, CLMD, Kaveh, Envy, Truls og Emilie og prøvd å komme til bunns i det hele.

Klikk deg inn for å lese intervjuene med dem!