Natt til mandag braket det løs med Super Bowl i USA. Green Bay Packers møtte Pittsburgh Steelers under det som er USAs største sportsbegivenhet. Green Bay Packers gikk av med seieren i NFL-finalen, men det bryr jeg meg egentlig ikke om.

For alle vet jo at det er reklameinnslagene på Super Bowl som er gøy å se på! Dem var det mange av også i år, og tradisjonen tro var det også en rekke filmtrailere som ble vist under mesterskapskampen.

SE: Den fantastiske reklamen The Force.

Super trailer

I år så hang jeg meg opp i traileren for den nye superheltfilmen Captain America: The First Avenger. Filmen har premiere i Norge 12. august, og det er Chris Evans som har fått æren av å portrettere den patriotiske superhelten.

SE TRAILEREN ØVERST!

Evans, kjent som Johhny Storm i Fantastic Four-filmene, ser bra ut i traileren med sin 40-tallssveis og heftige kropp!

Jeg har egentlig ikke hatt særlig stor sans for Chris Evans tidligere, men jeg må si han tar seg veldig godt ut i traileren. Jeg føler at «digg» er et beskrivende ord… Forhåpentligvis så spiller han like bra som han ser ut!

LES OGSÅ: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Spinkle Steve Rogers (Chris Evans) blir forvandlet til en supersoldat i Captain America: The First Avenger. (Foto: United International Pictures)

Gammeldags og fint

Jeg kommer ikke over hvor bra Evans ser ut! Neida, slapp av! – Nok om sixpacken til Evans. Det vi egentlig lurer på er jo om Captain America: The First Avenger blir en bra film!

Det er er jo ikke så lett å si ut ifra et 30 sekunder langt klipp. Etter å ha sett traileren må jeg likevel si at jeg liker det jeg ser.

Jeg synes det virker som om regissør Joe Johnston har klart å fange det gammeldagse uttrykket man forventer med Captain America. Selvsagt med et glossy Hollywood-preg.

«Sci-fi-teknologien» à la 40-tallet er også ganske så stilig.

Det blir også spennende å se hvordan Captain America klarer seg videre. I 2012 kommer nemlig Marvel med storfilmen The Avengers.

Der møter vi blant annet Captain America, Hulken, Iron Man, Black Widow, Thor og Nick Fury i en og samme film!

Robert Downey Jr. gir jernet! Se anmeldelsen av av Iron Man og Iron Man 2!

Handlingen i Captain America: The First Avenger er satt til Andre verdenskrig. (Foto: United International Pictures)

Captain hvem?

Hvis du er usikker på hvem Captain America er, så kan jeg fortelle seg at han er en av Marvels store tegneseriehelter.

Tegneserien som først kom ut i 1940, året før amerikanerne ble med i Andre verdenskrig, forteller historien om en fysisk svekling som forvandles til en superhelt.

Les også: Interessante filmatiseringer

Steve Rogers vil gjerne verve seg til den amerikanske hæren for å sloss mot nazistene under krigen, men blir fortalt at han ikke er i god nok fysisk form.

Han melder seg dermed frivillig til en hemmelig militær operasjon kalt Project: Rebirth som forvandler ham til en supersoldat.

Med en drakt som ser ut som the Star-Spangled Banner er Captain America virkelig den ultimate amerikanske superhelten. Og han er nok et produkt av den sterke patriotismen som vokste fram under krigen.

Hva er ditt forhold til Captain America? Tror du filmen blir bra?

Gi oss din mening i kommentarfeltet!