[polldaddy poll= «5722761» align=»right»]

Etter å ha sett de to siste TV-seriene Steven Spielberg har frontet med navn, har jeg blitt dypt skuffet.

Terra Nova og Falling Skies (full omtale kommer når serien får premiere på TNT7 i januar) er påkostede skuffelser som desperat prøver å lokke til seg både store og små med pinlige og dårlig skrevne kommunikasjonsproblemer mellom foreldre og barn, hvor den eneste variasjonen mellom de to er dinosaurer og romvesner.

Mener du alt Spielberg tar i, blir til bæsj? Delta i dagens meningsmåling →

Birger, på sin side, digget både På Eventyr med Tintin: Enhjørningens Hemmelighet og Real Steel, så det er duket for diskusjon og høy temperatur.

Sci-fi og middelalder

Tidligere denne uka lakk en teaser til Ridley Scott-filmen Prometheus på internett. Birger klarte ikke å dy seg; han måtte se den. Spørsmålet er om teasere og trailere ødelegger for filmopplevelsen?

Rune hater trailere, og nekter bastant å gå inn i en kinosal før trailerne er ferdig spilt. Hva er din mening? Se podkasten og bruk kommentarfeltet!

I tillegg til alt dette sniker jeg inn noen meninger om en serie du kan se mens du venter på en ny sesong av Game of Thrones. Camelot har ikke en like god historie – men den har tits, ass, sverd og drama.

Har du kommentarer til dagens videopodkast? FYR LØS FRA HOFTA!

Trykk her for å se de forrige Videopodkastene!