Walt Disney Pictures og Marvel Studios har lagt ut traileren for Tony Starks neste eventyr. Iron Man 3 kommer på kino 23. april, og traileren får antageligvis flere utålmodige fans til å trippe forventningsfullt.

Det spares absolutt ikke på kruttet – episk og storslagent er nok beskrivelsen produksjonsselskapet har gått for. Det er tydelig at det er meningen at traileren skal overvelde oss, og det gjør den også til en viss grad.

Traileren er et ekstremt pompøst stykke film, men hvis ikke eksplosjoner, stortrommer og heftig voice over ikke kan høre hjemme i en Iron Man-trailer, så hører det ikke hjemme noe sted!

Møter erkeskurken

Når Iron Man 3 kommer på kino er det tre år siden den forrige rene Iron Man-filmen.

Anmeldelse: Iron Man 2 – Robert Downey Jr. gir jernet!

Vi vet ikke mye om handlingen i filmen, men vi vet at Tony Stark må ta et oppgjør med seg selv – er det han som definerer Iron Man-drakten, eller definerer den ham?

Vi vet også at skurken i filmen er selveste Mandarin, Iron Mans erkefiende, og at Stark derfor tar turen til Kina.

I traileren hører du Ben Kinglseys autoritære røst: — Heroes, there is no such thing.

Kingsley, som kanskje er mest kjent for sin rolle som Gandhi i filmen fra 1982, spiller the Mandarin, og vi i Filmpolitiet er spent på å se hvordan han takler rollen som en skurk med enorme ferdigheter i kampsport – han begynner jo å dra på åra, godeste Kinglsey.

Les også: — En sadistisk og skadet person, sier David Morrissey om sin rollefigur i The Walking Dead.

Gleder du deg til å se Iron Man 3? Se traileren og diskutér i kommentarfeltet under videoen!